Sunčane naočale bijele Sunglasses Corolle za lutku visine 36 cm od 4 godine

Opis proizvoda

Izvrsne sunčane naočale Sunglasses za lutku Ma Corolle, francuske marke Corolle, lutki vašeg mališana zaštititi će oči od sunčevih zraka. Kao jedina e-trgovina na tržištu obogatiti ćemo igru vaših mališana prekrasnim sunčanim naočalama bijele boje. Ove izuzetne sunčane naočale s mačjim okvirom za Corolle lutku moderno su izrađene prema najnovijim modnim trendovima. Prekrasne sunčane naočale kao stvorene su za lutku veličine 36 cm i lijepo će upotpuniti svaki outfit koji će vaši mališani odabrati za Corolle lutku. 

Uz originalne sunčane naočale Sunglasses Corolle bijele boje lutka vašeg mališana izgledati će kao top model. Savršeno dorađeni detalji ovog dodatka i prvoklasni materijali oživiti će svaku igru s lutkom. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi jer djeca uz pomoć nje, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje radnje. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • sunčane naočale
  • za lutku veličine 36 cm 
  • od 4. godine
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja1*11*14 cm
Težina0,02 kg
Bojabijela
Pogodno za lutku36 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.