Sunčane naočale za djecu Beaba Delight Honey narančaste od 9-24 mjes

Opis proizvoda

Sunčane naočale Delight Honey, francuske marke Beaba, dizajnirane su posebno za malu djecu i njihove potrebe. S bezvremenskim naočalama vaši će mališani u potpunosti uživati u toplim sunčevim zrakama. Zahvaljujući maksimalnoj zaštiti UV filtera 3. kategorije naočale su primjerene za djecu već od 9. mjeseca nadalje. Naočale modernog okruglog oblika bezvremenskog su dizajna i primjerene su za dječake i djevojčice. Izuzetno su udobne, vašu će djecu oduševiti i zahvaljujući pomičnoj ručci za 360°, s kojom ih mogu staviti iza ušiju ili direktno na uši. Fleksibilan i na dodir ugodan materijal u potpunosti će obuhvatiti dječju glavicu i djeci ne smeta niti iza ušiju niti na nosu. Sunčane naočale Beaba djeci omogućavaju i bočnu zaštitu, zato je osjetljiv dječji vid zaštićen sa svih strana. 

Sunčane naočale Beaba, iz jedinstvene kolekcije namijenjene djeci, primjerene su za djecu od 9. do 24. mjeseca. Narančaste naočale dizajnirane su u suradnji s okulistima, oftalmolozima i kiropraktičarima, zato djeci nude maksimalnu zaštitu tijekom provođenja vremena na suncu. Sunčane naočale prekrasne narančaste boje izrađene su baš za bebe i mališane - savršeno će pristajati njihovom licu i neće im smetati za vrijeme igre. Stakla na naočalama ne mogu se razbiti te su dovoljno tamna i zato su primjerena i za plažu i planine. Dio seta je i praktičan etui prekrasnog dizajna, zaštitna vrećica od mikrovlakana i elastična špagica s kopčom, zahvaljujući kojoj će naočale ljepše pristajati glavici. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine kućanstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • sunčane naočale Beaba 
  • kolekcija Delight
  • za djecu od 9. do 24. mjeseca 
  • UV filter 3. kategorije 
  • nelomljiva tamna stakla 
  • s etuijem i zaštitnom vrećicom 
  • kvalitetni proizvodi Beaba 
  • proizvedeno u Francuskoj 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 9 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
UV filtarDa
BilješkaUV 3
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.