Sunčane naočale za djecu Beaba Sunrise Dark Tortoise smeđe od 4-6 god

Opis proizvoda

Sunčane naočale Sunrise Dark Tortoise, francuske marke Beaba, dizajnirane su posebno za malu djecu i njihove potrebe. S bezvremenskim naočalama s kultnim i omiljenim panto okvirom, vaši će mališani u potpunosti i bez ograničenja uživati u toplim sunčevim zrakama. Zahvaljujući maksimalnoj zaštiti UV filtera 3. kategorije naočale su primjerene za djecu već od 4. godine nadalje. Naočale okruglog oblika bezvremenskog su dizajna i primjerene su za dječake i djevojčice. Izuzetno su udobne, a vašu će djecu oduševiti i zahvaljujući krajevima krila koji se mogu savijati za 360°, uz pomoć čega će ih moći nataknuti iza ušiju ili čak na uši. Fleksibilan i na dodir ugodan materijal u potpunosti obuhvaća dječju glavicu i djeci ne smeta niti iza ušiju niti na nosu. 

Sunčane naočale Beaba iz jedinstvene kolekcije, namijenjene djeci, primjerene su za djecu od 4. do 6. godine. Smeđe naočale dizajnirane su u suradnji s okulistima, oftalmolozima i kiropraktičarima, zato djeci nude maksimalnu zaštitu za vrijeme boravka na suncu. Sunčane naočale s uzorkom kornjačevine ciljano su izrađene za djecu i mališane - savršeno će pristajati njihovom licu i neće im smetati za vrijeme igre. Stakla na naočalama ne mogu se razbiti i dovoljno su tamna i zato primjerena i za plažu i izlete u planine. Dio seta su i praktičan etui prekrasnog dizajna, zaštitna vrećica od mikrovlakana i elastična špagica s kopčom, zahvaljujući kojoj će naočale ljepše pristajati glavici. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine u domove s djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba tijekom dizajna novih proizvoda posebno brinu o tome da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a proizvodi Beaba svake godine su nagrađivani i od strane stručnih komisija. 

Karakteristike 

  • sunčane naočale Beaba 
  • kolekcija Sunrise 
  • za djecu od 4. do 6. godine 
  • UV filter 3. kategorije 
  • nelomljiva tamna stakla 
  • s eutijem i zaštitnom vrećicom 
  • kvalitetan proizvod Beaba 
  • proizvedeno u Francuskoj 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
UV filtarDa
BilješkaUV 3
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.