Sunčane naočale za djecu Beaba Baby M Tropical Green od 2-4 godine zelene

Opis proizvoda

Sunčane naočale Baby M Tropical Green iz radionice francuske marke Beaba osmišljene su posebno za malu djecu i njihove potrebe. Uz bezvremenske naočale vaši mališani će u potpunosti uživati u toplim sunčevim zrakama. Zahvaljujući maksimalnoj zaštiti UV filtera 3. kategorije naočale su primjerene za djecu već od 2. godine nadalje. Naočale s okruglim okvirima bezvremenskog su dizajna i primjerene su za dječake i djevojčice. Izuzetno su udobne, vašu djecu oduševiti će i zahvaljujući ručkama koje se pomiču za 360°, s kojima se jednostavno postavljaju na uši. Fleksibilan i na dodir ugodan materijal potpuno obuhvaća djetetovu glavu i zahvaljujući dorađenim detaljima, djeca mogu nositi naočale i dok leže. Sunčane naočale Beaba djeci omogućavaju i bočnu zaštitu, zbog čega je osjetljiv dječji vid zaštićen sa svih strana. 

Sunčane naočale Beaba iz jedinstvene kolekcije namijenjene djeci primjerene su za djecu od 2. do 4. godine. Zelene naočale osmišljene u suradnji s okulistima, oftalmolozima, a također i kiropraktičarima, zbog čega djeci nude maksimalnu zaštitu već od prvog dana provedenog na suncu. Sunčane naočale zeleno sive boje izrađene su baš za mališane - neće ih nigdje stiskali i savršeno će pristajati njihovom licu. Postavljanje naočala izuzetno je jednostavno, roditelji će to moći učiniti za samo nekoliko sekundi. Stakla na naočalama ne mogu se razbiti dovoljno su tamna, zbog čega su primjerene i za ekstremne svjetlosne uvjete, s kojima se možete susresti na plaži ili u planinama. Priložen je i praktičan etui sa slatkim dizajnom te krpica za čišćenje od mikrovlakna. 

Omiljena francuska marka Beaba još od 1989. godine domaćinstvima s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Proizvođači i dizajneri marke Beaba posvećuju puno pažnje visokokvalitetnim materijalima, zahvaljujući čemu proizvodi ove marke ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a svake godine su nagrađeni i od strane stručne komisije.

Karakteristike

  • sunčane naočale Beaba
  • za djecu od 2. do 4. godine
  • UV filter 3. kategorije
  • nelomljiva tamna stakla
  • s etuijem i krpicom za čišćenje
  • kvalitetan proizvod Beaba
  • proizvedeno u Francuskoj
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije12*3*4 cm
Dimenzije pakiranja15*6*5 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,03 kg
BilješkaUV 3
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.