Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Mosaic&Strass Art Educa sjeverna princeza mozaik s kamenčićima od 7 godina

Opis proizvoda

Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Mosaic&Strass Art izvrstan je set španjolskog proizvođača Educa, s kojim će se sva kreativna djeca izvrsno zabavljati, prvenstveno djevojčice od 7. godine starosti. U originalnom setu nalazi se 5 sličica, koje će djeca ukrašavati po vlastitim željama, uz pomoć 150-djelnog seta samoljepljivih kamenčića raznih boja i veličina. Djeca će se izuzetno zabavljati pri nanošenju slojeva šljokica na predložak i truditi se stvoriti što bolju originalnu sliku. Dio seta je i 1 ukrasni okvir, u koji će djeca moći staviti svoju najbolju sliku i koristiti ju kao ukras za svoju sobu.  

Kreativno stvaralaštvo sa sličicama sa šljokicama i kamenčićima izvrstan je poklon za svu kreativnu djecu, koja vole stvarati i tvoriti nove riječi. Svi dijelovi proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će pak dobiti mogućnost pokazati svoju vještinu i maštu i okušati se u umjetnosti. Kreativni set djecu uči koncentraciji strpljenju, pomaže pri razvoju logičnog razmišljanja, a djeca će se također truditi stvoriti najljepšu sliku. Na taj način poboljšati će svoju finu motoriku, jer će morati raditi sa sitnim kamenčićima. Kreativni set sa sjevernom princezom djecu će zabavljati satima.

Dječja igra kreativnog stvaralaštva i sastavljanja razvija maštu i izražavanje. Djeca će naučiti opažati određene detalje i svestrano se razvijati. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi marke Educa, osim kreativnih setova, naći čete i mnoštvo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 7 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja17*23*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.