Stolić za djecu KidTable White Smoby sivo krem s UV filterom 76*52*45 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Stolić za djecu KidTable White, francuskog proizvođača Smoby, bezvremenski je vrtni namještaj, primjeren za dječake i djevojčice već od 18. mjeseca starosti. Stolić je sivo krem kombinacije boja, a svoju boju će očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji sprječava blijeđenje boja. Za stolićem će udobno sjedili čak 4 djece, koja će za njim moći uživati u jelu sa svojom braćom i sestrama te prijateljima, na vrtu ili u unutarnjim prostorima. Dječji stolić savršeno pristaje Smoby kućicama i drugom vrtnom namještaju iz kolekcije, među kojima su i prvoklasne stolice KidChair, taburei KidStool i klupe KidBench.

Stolić je izrađen od najkvalitetnije plastike uz pomoć posebne tehnologije Blow Molding, koja Smoby igračkama daje najviše čvrstoću i izdržljivost. Stolić je izuzetno stabilan, njegove robusne nožice prilagođene su igri u unutarnjim i vanjskim prostorima. Zaobljeni rubovi jamče sigurnost djece, površina stolića nježna je i baršunasta na dodir. Visina stolića je 45 cm, tako da će ga doseći i mala djeca. Ukupne dimenzije stolića iznose 76*52*45 cm, njegova težina je 3,9 kg. Praktični stolić bez napora možete pomaknuti gdje gad vam zatreba, također se brzo sastavlja.

Vrtni namještaj marke Smoby djeci donosi dovoljno prostora za bojanje i crtanje, jednako tako djeca će za njim moći uživati u jelu sa svojom braćom i sestrama te prijateljima. Na stoliću mogu rasprostrijeti i razne društvene igre, koristiti će ga i za vrijeme vrtnih zabava. Savršeno će pristajati svakom vrtu, pomoći pri razvoju dječjih društvenih veza te razvoju mašte i izražavanja. Stolić možete koristiti cijelu godinu, za vrijeme hladnijih mjeseci, djeca će za njim moći crtati i bojati u unutarnjim prostorima, za vrijeme toplih i sunčanih dana, moći će za njim blagovati i igrati društvene igre.

Francuski Smoby vrhunski je europski proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka i namještaja za djecu. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna od ozljeda. Smoby proizvodi svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a također će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije76*52*45 cm
Ukupna visina45 cm
Dimenzije pakiranja54*12*79 cm
Ukupna dužina76 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,9 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.