Stolić za vrtlara od bora Aksent planter table Exit Toys velika zapremnina 45 litara od 3 god

Opis proizvoda

Stolić za vrtlara Aksent planter table, nizozemske marke Exit Toys, predstavlja izuzetnu igračku za svu djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati vrtlara. Praktični stolić na razigran način uči djecu o prirodi, s njim će otkriti koliko brzo rastu biljke, koji tip zemlje je najprimjereniji i kako moraju o njima brinuti. Drveni stolić je zahvaljujući dimenzijama 94*50*68 cm izuzetno kompaktan i stoji na 4 izdržljive i stabilne noge, zato ga možete postaviti bilo gdje na vrtu ili dvorištu. Primjeren je za 45 litara substrata, gline ili pijeska, omogućava pristup sa svih strana, tako da će više djece odjednom moći uzgajati biljke.

Posebna tkanina na donjem dijelu stolića omogućavaju da prekomjerna voda isteče te tako biljkama jamči optimalan rast. Za vrijeme izrade korišteno je impregnirano borovo drvo iz Skandinavskih šuma, s certifikatom FSC 100%, dobivenim uz sječu u skladu sa strogim standardima održivog šumarstva. Zahvaljujući modernim proizvodnim procesima zajamčen je dug životni vijek stolića, s kojim se djeca mogu početi igrati čim ga sastavite, može se pohvaliti visokom izdržljivošću od vremenskih uvjeta. Povišeni stolić jednako tako sprječava pristup kućnim ljubimcima, zato će djeca uzgajati biljke u čistim uvjetima. Ukupna težina iznosi 11 kg.

Nizozemska marka Exit Toys već dugi niz godina  djeci i odraslima donosi prvoklasne igračke za van. Proizvodi Exit Toys ispunjavaju i najstrože standarde kvalitete i kriterije Europske unije te imaju TÜV, CE, EN71, FSC certifikate. Drveni pješčanici i stolići za vrtlare mogu se pohvaliti originalnim nizozemskim izgledom i djeci omogućavaju provođenje vremena na sviježem zraku, kreativno se razvijaju te stvaraju pozitivan odnos prema prirodi. Zahvaljujući kvalitetnom prirodnom materijalu u vašoj obitelji ostati će dugi niz godina.


Iz higijenskih razloga, ovaj proizvod ne može se vratiti ukoliko je uklonjeno zaštitno pakiranje.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Netherlands
Dimenzije94*50*68 cm
Ukupna visina50 cm
Težina15 kg
Volumen L45 L
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.