Stol za djecu s žutom i zelenom stolicom Kid Table Smoby plavi visina 45 cm s anti UV filtrom

Opis proizvoda

Stol za djecu Kid Table francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stolić je izrađen u plavo-bijeloj boji i zadržat će svoj lijep izgled i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filteru, koji sprečava blijedenje boja. Dio stolića su i 2 stolice KidChair u žutom i zelenom izdanju. Vrtne stolice su opremljene udobnim naslonom, imaju nosivost do 50 kg. Čvrste i stabilne noge jamče visoku stabilnost u interijeru i eksterijeru. Sjedalo je na visini od 27 cm, ukupna visina stolice je 50 cm.

Stol je izrađen od čvrste plastike, njegove robustne noge su izrađene posebnom tehnologijom Blowing Moulding, koja im daje najveću otpornost i čvrstoću. Stol s maksimalnom nosivošću od 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođen je za igru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Zaobljeni rubovi jamče sigurnost djece, a površina stolice je mekana, baršunasta na dodir. Visina stolice je 45 cm, tako da je lako dostupna i za malu djecu. Ukupne dimenzije stolice su 76 * 52 * 45 cm, lako se može prenositi i omogućuje brzu montažu.

Vrtne namještaj Smoby pruža djeci dovoljno prostora za crtanje, oslikavanje slika, a također mogu uživati u ručku sa svojom braćom i sestrama i prijateljima. Na stolu se mogu postaviti i razne društvene igre, puzzle, a naći će svoju primjenu i na vrtne zabave. Savršeno se uklapa u svaki vrt, pomaže djeci u razvijanju socijalnih veza, mašte i kreativnosti. Djeca će koristiti namještaj tijekom cijele godine, tijekom hladnijih mjeseci u zatvorenom prostoru i tijekom toplih sunčanih dana na otvorenom.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci kvalitetne plastične igračke. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije76*52*45 cm
Ukupna visina45 cm
Dimenzije pakiranja54*12*79 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivost70 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.