Stol za djecu s tri stolice Kid Table Smoby plavi visina 45 cm s anti UV filterom

Opis proizvoda

Stol za djecu Kid Table francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Dječji stol je izrađen u plavo-bijeloj kombinaciji boja i zadržava svoj lijepi izgled čak i nakon godina korištenja zahvaljujući anti UV filteru koji sprječava blijedenje boja. Dio stola su i 3 stolice KidChair u zelenoj, plavoj i žutoj izvedbi. Vrtne stolice su opremljene udobnim naslonom za leđa, mogu nositi do 50 kg. Čvrste i stabilne noge jamče visoku stabilnost u interijeru i eksterijeru. Sjedalo je na visini od 27 cm, ukupna visina stolice je 50 cm.

Stol je izrađen od čvrste plastike, njegove robustne noge su izrađene posebnom tehnologijom puhanja koja im daje najveću otpornost i čvrstoću. Stol s maksimalnom nosivošću od 70 kg odlikuje se visokom stabilnošću, prilagođen je za igru u eksterijeru i interijeru. Zaobljeni rubovi jamče sigurnost za djecu, a površina stola je glatka i mekana na dodir. Visina stola je 45 cm, tako da ga mogu lako doseći i mala djeca. Ukupne dimenzije stola su 76*52*45 cm, lako se može premještati i omogućuje brzu montažu.

Vrt stol Smoby pruža djeci dovoljno prostora za crtanje, slikanje, također se na njemu mogu udobno jesti sa svojom braćom i sestrama i prijateljima. Na stolu se mogu postaviti razne društvene igre, puzzle i naći će svoju primjenu i na vrtne zabave. Savršeno se uklapa u svaki vrt, pomaže djeci u razvijanju socijalnih veza, mašte i kreativnosti. Djeca će koristiti stol tijekom čitave godine, tijekom hladnijih mjeseci u interijeru i tijekom toplih sunčanih dana u eksterijeru.

Vrhunski francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci kvalitetne plastične igračke. Plastika na Smoby igračkama je čvrsta, otporna, ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, mekana na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije76*52*45 cm
Ukupna visina45 cm
Dimenzije pakiranja54*12*79 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivost70 kg
Bojamodra
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.