Stavebnica vlak s tračnicama Country Train Abrick Écoiffier s vjetrenom turbom i 4 figurice od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Set za gradnju vlaka s tračnicama iz kolekcije Abrick predstavlja odličan poklon za dječake i djevojčice već od 18 mjeseci. Prekrasni set za gradnju uključuje željezničku prugu promjera 64 cm, lokomotivu s 2 vagona i originalnu vjetrenu turbina. U sklopu seta su i 4 figure s kojima će djeca doživjeti realistično iskustvo putovanja vlakom, te drvo, čavlići, ogradica i čak i kravica. Ovi originalni dodaci u živopisnim bojama s ruralnim motivima očarat će djecu na prvi pogled i učiniti igru s setom još zanimljivijom.

Kocke i dijelovi seta Abrick su lagani i veselog šarenog dizajna koji privlači pažnju najmlađih. Dijelovi seta Abrick su prikladne veličine, lako se slažu i rastavljaju. Pogodni su posebno za razvoj fine motorike, pažnje, prepoznavanja boja i sl. Također, na kreativan način potiču maštu i zabavljaju dijete satima, bilo da se igra samo ili s prijateljima. Svi dijelovi ovog dječjeg seta su izrađeni od kvalitetne plastike bez oštrih rubova i kompatibilni su s dijelovima svih setova Abrick.

Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke koje zadovoljavaju najviše europske standarde, stoga su igračke Écoiffier pogodne i za najmlađu djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom inspiriranim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po prihvatljivoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Pakiranje u kartonu A/NDa
Promjer64 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.