Stavebnica Požarnici Abrick Écoiffier s 2 figurama i 3 vozila od 18 mjeseci

Opis proizvoda

Set za vatrogasce iz kolekcije Abrick francuskog proizvođača Écoiffier oduševit će svu djecu, posebno dječake od 18 mjeseci. Djeca će doživjeti realistično iskustvo igrajući se vatrogasaca, a imat će na raspolaganju 2 figurice vatrogasaca i 3 vozila (automobil s vatrogasnom ljestvicom, helikopter i klasično vatrogasno vozilo). Dio seta su i dijelovi u obliku hidranta, vatre i prometnog znaka. Vatrogasna stanica s 2 kata ima otvarajuća vrata i rampu za vozila, pružajući djeci pristup s više strana. Također ima i površinu na kojoj helikopter može sletjeti.

Moderni set u crvenom dizajnu zabavit će djecu dugi niz godina, naučit će ih kako upravljati spasilačkim akcijama i gasiti požar. S vatrogasnom stanicom mogu se igrati i više djece odjednom. Dječaci i djevojčice će kroz igru vježbati finu motoriku, maštu i kreativnost, poboljšati svoje komunikacijske vještine i proširiti svoj vokabular. Vatrogasna stanica se ističe prvoklasnim francuskim dizajnom i ukrasit će svaku dječju sobu. Dijelovi su izrađeni od kvalitetne plastike s zaobljenim rubovima, kompatibilni su sa svim Abrick setovima.

Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke koje zadovoljavaju najviše europske standarde, stoga su igračke Écoiffier pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima iz Kine, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom inspiriranim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije31*30*30,5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.