Stavebnica farma tradicionalna s autićem Abrick Écoiffier a 2 figure s 5 životinja od 18 mjes ECO2981

Opis proizvoda

Set Tradicionalna farmaiz kolekcije Abrick francuskog proizvođača Écoiffier oduševit će svako dijete već od 18 mjeseci. Djeca će doživjeti realistično iskustvo igrajući se na farmi, a imat će na raspolaganju 5 figurica životinja, među kojima su konjić, kokoška, ovčica, kravica i kozica. U setu se nalaze i 2 figurice farmera i farmerice, mliječni kamion, traktor, jarak, ogradica i ostali dodaci. Tradicionalna dvokatna farma u crvenoj boji opremljena je klatnom, otvarajućim vratima i kapijama, tako da se životinjice lako mogu u nju ući.

Prekrasni set će zabaviti djecu dugi niz godina, naučit će se brinuti o životinjama i upravljati radovima na farmi. S farmom se mogu igrati istovremeno prijatelji i braća i sestre, omogućuje pristup s više strana. Dječaci i djevojčice će se igrajući vježbati fino motoričke sposobnosti, maštu i kreativnost, poboljšati svoje komunikacijske vještine i proširiti svoj rječnik. Farma se ističe prvoklasnim francuskim dizajnom, ukrasit će svaku dječju sobu. Diovi su izrađeni od kvalitetne plastike s zaobljenim rubovima, kompatibilni su sa svim Abrick setovima, lako se slažu i rastavljaju.

Dimezije složenog seta su 29,5*16,5*29,5 cm. Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci kvalitetne igračke koje zadovoljavaju najviše europske standarde, stoga su Écoiffier igračke pogodne i za najmlađu djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom koji je utjecan najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije29,5*16,5*29,5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.