Stavebnica farma ekološka s solarnim panelima Abrick Écoiffier s 2 figurama i traktorom sa životinjama od 18 mjeseci ECO2979

Opis proizvoda

Set Ekološka farmaiz kolekcije Abrick francuskog proizvođača Écoiffier predstavlja originalan poklon za sve djecu od 18 mjeseci. Djeca će dobiti realistično iskustvo igrajući se farmera, a imat će na raspolaganju 5 figurica životinja (kravica, konjić, kozica, ovčica i pilić), 2 figurice farmera i farmerice, traktor s prikolicom, bale slame, ograde za životinje i praktični kovčeg. Ekološka farma je opremljena praktičnim vjetrenim mlinom, a na krovu se nalaze solarni paneli koji omogućavaju dobivanje energije. Farma s potkrovljem ima mehanizam za podizanje, otvarajuća vrata, prozore i žlijeb za vodu. Za realistično iskustvo igre farmera tu je i silo za žito, ispod kojeg dijete lako može pripremiti traktor s prikolicom.

Prekrasni set će zabaviti djecu dugi niz godina, naučit će se brinuti o životinjama, voditi farmu i otkrivati ekološki način gospodarenja, stvarajući pozitivan odnos prema prirodi. Svaki dan će stvarati nove priče i igračke situacije, s farmom će se igrati odjednom prijatelji i braća i sestre, omogućuje pristup s više strana. Dječaci i djevojčice će se igrajući vježbati fino motoričke sposobnosti, maštu i kreativnost, poboljšavati svoje komunikacijske vještine i proširivati svoj rječnik. Farma u prekrasnom crvenom izdanju odlikuje se prvoklasnim francuskim dizajnom, ukrasit će svaku dječju sobu. Dijelovi su izrađeni od kvalitetne plastike s zaobljenim rubovima, kompatibilni su sa svim Abrick setovima, lako se slažu i rastavljaju.

Dimezije složenog seta su 33,5*18*31 cm. Francuski Écoiffier već dugi niz godina donosi djeci najbolje igračke koje zadovoljavaju najviše europske kriterije, stoga su igračke Écoiffier pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski proizvođač se ističe originalnim dizajnom utjecanim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije33,5*18*31 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.