Stavebná autića bager i kiper Dump Truck i Excavator TP Écoiffier s likom radnika od 18 mjes

Opis proizvoda

Set od 2 građevinskih vozila Dump Truck i Excavator francuskog proizvođača Écoiffier će obradovati svu djecu, a posebno dječake od 18 mjeseci, koji vole igrati se zanimanjem građevinara. Radni kamion s dužinom od 59 cm u narančasto-žutom dizajnu će djeca koristiti za igru na pijesku, u vrtu i na plaži. Kipuća kada na stražnjoj strani vozila omogućuje djeci da prevoze pijesak i druge građevinske materijale, što im pruža realistično iskustvo. Djeca će se zabaviti i s bagerom s pokretnom rukom, s kojim lako mogu skupiti građevinski materijal.

Dio seta je i figura radnika, koju dječaci mogu smjestiti u kabini bagera. Čvrsti i kvalitetni plastični dijelovi s zaobljenim rubovima jamče da će vozila trajati vašim najmlađima dugi niz godina. Igrajući se, djeca razvijaju fine motoričke vještine, tehničku maštu, logičko razmišljanje i također fantaziju. Građevinska vozila imaju velika kotačiće koji omogućuju lako manevriranje na bilo kojoj površini. Dimenzije kamiona su 58,5*20*26 cm, ima stabilnu i robustnu konstrukciju, dok je bager 35,5*19,5*29 cm.

Francuski Écoiffier donosi djeci kvalitetne dječje igračke s originalnim dizajnom, koje zadovoljavaju i najviše europske standarde, stoga su pogodne i za najmlađu djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, francuski Écoiffier se ističe originalnim dizajnom koji je utjecan najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i kvalitetom po pristupačnoj cijeni.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.