Štapni elektronički usisavač Rowenta X Force Flex Vacuum Cleaner Smoby s nastavkom i zvukom

Opis proizvoda

Usisavač Rowenta X Force Flex Vacuum Cleaner, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za djecu od 3. godine starosti, koja vole pomagati svojim roditeljima pri kućanskim poslovima. Štapni usisavač ima prave zvukove usisavanja i savršena je replika pravog usisavača Rowenta. Dizajniran je u elegantnoj crno tirkiznoj kombinaciji boja, s njim će se djeca igrati odraslih i na razigran način pridobiti osjećaj odgovornosti i dobre navike pri pospremanju. Igra s usisavačem za malu djecu je u potpunosti sigurna, za njegovu izradu korištena je samo kvalitetna plastika, bez oštrih rubova. 

Dio seta je 1 zanimljivi nastavak za usisavanje teže dostupnih mjesta. Sa svojim dimenzijama 75*15*8 cm i niskom težinom primjerena je i zanimljiva igračka za svu djecu, koja žele pomagati pri kućanskim poslovima. S njom će se naučiti odgovornosti, približiti svijetu odraslih i poboljšati svoje motoričke sposobnosti i spretnost pokreta. Dječji usisavač replika je pravog usisavača i nema mogućnosti usisavanja. Elektronički modul radi na 3 baterije tipa LR44/AG13, koje nisu priložene setu. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije19*17*79 cm
Dimenzije pakiranja23*10*46 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries: 3 x LR44/AG13 included
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.