Štand sa sladoledom i vaflima Delight Market Vert Azur Ecoiffier s blagajnom i 26 dodataka od 18 mjes

Opis proizvoda

Štand sa sladoledom i vaflima Delight Market Vert Azur marke Écoiffier, prekrasna je igračka s brojnim detaljima, primjerena za djecu od 18. mjeseca starosti. Dječja kolica sa sladoledom sadrže sve što je djeci potrebno za prodaju najslađe i najosvježavajuće ljetne poslastice. Dio sladoledarskog štanda je i 26 dodataka, među njima spadaju sladoledi u kornetima, sladoledi na štapićima, vafli, omiljeni makroni, marmelada i krafne. Kolica u prekrasnim bojama ima kotačiće, tako da ih djeca mogu pomicati po kući kao pravi prodavači slastica. Dječja kolica sa sladoledom i vaflima imaju jednostavan dizajn i bezvremenska su igračka, izrađena od čvrstih i izdržljivih materijala od zdravlju neškodljivih boja za maksimalnu sigurnost za vrijeme dječje igre. 

Štand na kotačima sa sladoledom opremljen je terminalom za plaćanje s karticom i košaricom, gdje mogu pohraniti kupljenu robu. Dječja sladoledarska kolica vrlo su zabavna i lijepa igračka koja će osvojiti svako dijete i priuštiti mu mnoštvo mogućnosti za kreativnost i igru punu zanimljivih aktivnosti. Uz igru sa štandom djeca će pridobiti određeni osjećaj za odgovornosti vlastitih radnji, razvijaju se njihova kreativnostmašta izražavanje. Djeca ne rastu samo fizički, već se razvijaju i mentalno i to upravo zahvaljujući igračkama. Razvijaju se i njihova fina motorika i spretnost pokreta. Idealan je dodatak za svaku dječju sobu, možete ga spojiti i s dječjim kuhinjama Écoiffier. Dimenzije igračke iznose 45*30*62 cm.

Écoiffier je francuski proizvođač koji proizvodi kvalitetne dječje igračke. Ispunjavaju najviše europske kriterije, zato su primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu, gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenima u Kini, ističe se proizvođač Écoiffier, s originalnim dizajnom, koji nastaje nadahnut najnovijim trendovima, sa sigurnosnim kriterijima tijekom izrade i kvalitetom po konkurentnim cijenama. Jednako tako brine o očuvanju prirode, zato je član programa Eco Emballage in Der Grüne Punkt. Koristi reciklirane materijale, koji se mogu reciklirati i zdravlju neškodljive boje, zato jamči zabavu i sigurnost za vaše mališane. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije45*30*62 cm
Ukupna visina62 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.