Spremnik za krevet Classic Grey Melange toT's-smarTrike gnijezdo, poplun i plahta siva od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Nježni trodijelni set za krevetić Classic Grey Melange od proizvođača toT's-smarTrike će učiniti sobicu vaše bebe ugodnijom i donijeti joj slatke snove od samog rođenja. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima, set je siguran za bebe već od rođenja. Izrađen je u najmodernijem dizajnu, ugodno je mekan i nježan prema koži najmanjih djece. Set za bebe u sivoj boji je trodijelni i sastoji se od prozračnog popluna, rastezljivog plahtića i gnijezda za krevetić, koje služi kao zaštitna ograda. Sva 3 dijela seta su izrađena od prozračne 100% pamučne jersey tkanine s motivom slatke mačkice i ptica. Set za bebe je savršena kombinacija zabave i klasičnog stila, te će savršeno upotpuniti izgled svake dječje sobice.

Set za krevetić će se pobrinuti za miran san djece. Poplun s mačkicom će održati vašu bebu ugodnom i toplom tijekom spavanja. Prozračan je i lagan, izrađen s obzirom na potrebe najmanjih beba. Savršen dodatak poplunu je gnijezdo za krevetić, koje se jednostavno pričvršćuje oko rubova krevetića pomoću užadi. Gnijezdo štiti nemirne bebe od udaranja u tvrde rubove krevetića, te je neophodan dio svake dječje opreme. Treći ugodan dodatak za njegu bebe je rastezljivi plahtić, koji štiti madrac i pruža još veću udobnost djeci.

Zabavni i maštoviti dodaci za novorođenčad iz linije toT's popularnog proizvođača smarTrike su omiljeni među roditeljima, ali i djecom. Najnovija linija proizvoda smarTrike su upravo dodaci za njegu beba i najmanje djece toT's. ToT's nudi najmodernije i stilski usklađene kolekcije visokokvalitetnih proizvoda, koji savršeno odražavaju ukus roditelja i njihovih mališana. U dodacima toT's-smarTrike se kombinira visoka kvaliteta i razumne cijene, uz zadržavanje stila na visokoj razini. To je inovativna kategorija koja je praktično i istovremeno stilski rješenje za svakodnevne potrebe najmanjih djece i njihovih roditelja.

Karakteristike

  • set od 3 dodatka za krevetić
  • za bebe od rođenja
  • poplun, rastezljivi plahtić i gnijezdo
  • siva boja s motivom mačkice na poplunu i gnijezdu
  • nježan prema dječjoj koži
  • za udobnost i zaštitu bebe tijekom spavanja u krevetiću
  • pogodan i kao poklon za rođenje
  • 100% pamučna jersey tkanina
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.