Sportska kolica s preklopnim pokrovom Stroller Floral Corolle za lutku veličine 30 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Zajedno s nama otkrijte prekrasne dodatke za lutke, koji će u trenu oduševiti svu djecu, a i vas roditelje. Jedinstvena kolica Stroller Floral, francuske marke Corolle, ne smiju nedostajati ni jednom brižnom roditelju, koji brine o Corolle lutki. Prekrasna kolica sa sklopivim pokrovom za djecu od 18. mjeseca starosti razveseliti će svojim originalnim dizajnom i prekrasnim uzorkom te savršeno dorađenim detaljima. Kolica u očaravajućoj ružičastoj boji s cvjetnim uzorkom izrađena su za Corolle lutke veličine 30 cm. Izuzetno su lagana, vožnja će za djecu biti uistinu jednostavna. Kolica dimenzija 54*26*33 cm djeca će koristiti i kao hodalicu i pomagalo prilikom prvih koraka. Zahvaljujući izuzetnim kolicima Floral igra s Corolle lutkom biti će nezaboravna i djeci će donijeti brojne nove doživljaje te prekrasne uspomene. 

S ovim prekrasnim kolicima Corolle ružičaste boje s cvjetnim uzorkom od sada pa nadalje djeca će moći ići u šetnju u društvu svoje lutke. Savršeno dorađeni detalji ovih kolica i prvoklasni materijali, ugodni na dodir poboljšati će svaku igru s lutkom i istovremeno razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi jer djeca uz pomoć nje, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • kolica za lutku Corolle
  • sa sklopivim pokrovom
  • od 18. mjeseca
  • za lutku veličine 30 cm 
  • dimenzije 57*26*62 cm
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • prekrasan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije54*26*33 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Pogodno za lutku30 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.