Sportska kolica s navlakom od tekstila Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm visina ručke 58 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Sportska kolica s navlakom od tekstila Pushchair Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 18. mjeseca koje se vole igrati s lutkama. Originalan dizajn nježnih pastelnih boja očarati će male mamice, koje će u sjedalicu moći posjesti lutke veličine do 42 cm. Na sjedalici je kvalitetna tkanina s modernim uzorkom. Kolica su lagana za upravljanje, ručka je na visini od 54 cm od tla. Lutka nije dio paketa.

Metalni okvir u kombinaciji s izdržljivom i kvalitetnom plastikom djeci jamči nesmetane doživljaje prilikom vožnje kolica i svoje omiljene lutke. Djevojčice se s njima mogu uputiti u šetnju parkom, a mogu ih koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima. Igra s lutkom prekrasna je igra koju obožavaju sve male djevojčice. Takva igra svestrano pomaže pri razvoju djece, uče se odgovornosti i na prirodan i razigran način približavaju se svijetu odraslih. Dimenzije proizvoda iznose 58*38*58 cm, kolica su skladna i jednostavna za uporabu.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i pomažu pri svestranom razvoju djeteta. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije58*38*58 cm
Ukupna visina58 cm
Dimenzije pakiranja35*13*60 cm
Visina ručke58 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bilješkano baby
Bojabež
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.