Solarna svjetiljka s punjenjem Nomad Solar Lamp Smoby za sve Smoby kućice za ugradnju i prenosiva 15*5*5 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu vrhunskim dodacima za dječje kućice. Solarna punjiva svjetiljka Nomad Solar Lamp, francuskog proizvođača Smoby izvrstan je poklon za svu djecu već od 2. godine starosti. Bezvremensku solarnu svjetiljku sive boje možete postaviti na vanjski zid kućice Smoby i nakon zalaska sunca ugodno će osvijetliti prostor ispred ulaznih vrata. Opremljena je praktičnom ručkom, tako da se jednostavno prenosi, možete ju koristiti i samostalno. Opremljena je s 3 LED žaruljice bijelog svjetla, koje se puno s baterijama kapaciteta 500 mAh - 3,7 V. Svjetiljka je otporna na prskanje vode i zadovoljava IP54 standard.

Solarna svjetiljka oduševit će dječake i djevojčice prvenstveno zbog svoje funkcionalnosti i originalnog dizajna. Tijekom dana se puni s integriranim solarnim panelom, u mraku ju djeca mogu koristiti za osvjetljenje ulaza, u unutrašnjosti kućice ili uz piknik stolić na vrtu sa svojim prijateljima i vršnjacima. Dimenzije su 15*5*5 cm, teška je samo 0,25 kg. Možete ju ponijeti sa sobom na izlete i praznike. Solarna svjetiljka djeci će osigurati ugodnost u igri, pomoći će pri razvoju njihove mašte i osobnosti, s njom će se približiti svijetu odraslih. U njenom osvjetljenju pripovijedati će razne priče i dogodovštine, igrati će se istraživača, otkrivajući mračne kutove i prevladavajući svoj strah. Grupnom igrom će se socijalizirati i poboljšati komunikacijske i jezične vještine. 

Solarnu svjetiljku možete postaviti na kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama tvrda je i čvrsta, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavne igre bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije15*5*5 cm
Dimenzije pakiranja16*6*6 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,25 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.