Opis proizvoda

Ekološki tobogan s vodotokom Toboggan XL Slide Green od francuskog proizvođača Smoby oduševit će dječake i djevojčice već od 3 godine. Izuzetno čvrsta konstrukcija tobogana je stabilna i može nositi do 50 kg, a površina za klizanje je dugačka čak 2,3 metra. Izrađena je od čvrste i otporne plastike koja je mekana na dodir, također ima glatke i zaobljene rubove. Sigurnost dječjeg tobogana osiguravaju masivne ručke i protuklizne stepenice izrađene tehnologijom Blow Moulding, što ih čini izuzetno čvrstim i stabilnim. Tobogan se može spojiti na vodu, što omogućava djeci da ga koriste i kao tobogan, koji će im donijeti osvježenje tijekom ljetnih dana.

Košarkaški koš omogućit će dječacima i djevojčicama da se bave sportom na svježem zraku, može se pričvrstiti na tobogan s različitih strana, kao i na klasični zid. Djeca će se također veseliti vodnoj igri, koja se može postaviti ispod tobogana ili slobodno u vrtu. Vodna igra se može spojiti na vrtne cijevi, a nakon što se spoji na cijev, može stvoriti efekt vodenog tunela. Djeca će se tijekom igre u vrtu moći iskušati kao traktoristi, pedalni traktor s prikolicom u crnoj izvedbi će ih očarati na prvi pogled. Udobno sjedalo s naslonom može se postaviti u 3 različita položaja, a traktor je opremljen mehaničkim zvukom truba i otvarajućim poklopcem. Pokriveni lančani pogon je zaštićen od prašine i nečistoća.

Tobogan je opremljen ergonomskom površinom za klizanje, koju će djeca cijeniti tijekom svakodnevne igre. Površina tobogana je zaštićena UV filtrom, koji štiti boje od blijedenja, tako da tobogan izgleda kao nov i nakon dugotrajne upotrebe. Izrađen je u nježnim prirodnim bojama, koje se savršeno uklapaju u svaki dvorište ili vrt i pomažu djeci razvijati maštu i kreativnost. Tobogan je izrađen na ekološki način, pri čemu se koristi do 70% recikliranog materijala, što značajno doprinosi zaštiti okoliša.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci vrhunske igračke s originalnim dizajnom. Materijal na igračkama Smoby je čvrst, otporan, ali istovremeno nježan i glatki na dječjim rukama, mekan na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Boje na igračkama Smoby potiču i razvijaju dječju maštu i kreativnost, privlače svako dijete. Igračke također zadovoljavaju najviše sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalni izgled.

Značajke

  • ekološki tobogan (koristi se do 70% recikliranog materijala)
  • nakon što se spoji na vodu, pretvara se u dječji tobogan (vrtna cijev nije uključena u pakiranje)
  • duljina površine za klizanje do 230 cm
  • maksimalna nosivost 50 kg
  • pogodno za djecu od 3 godine
  • promjer košarkaškog koša je 27 cm (lopta nije uključena u pakiranje)
  • maksimalna nosivost traktora 50 kg, maksimalna nosivost prikolice 25 kg
  • dimenzije traktora 142*44*55 cm
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • živopisne boje koje potiču dječju maštu
  • izrađen od mekane i otporne plastike
  • pogodno za svako dvorište ili vrt
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije237*112*142 cm
Ukupna visina142 cm
Dimenzije pakiranja187*33*60 cm
Dužina klizne plohe230 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.