Slagalica za bebe Les Maxi My 1st Train Écoiffier vlakić s kockama od 12 mjeseci

Opis proizvoda

Kocke za djecu Les Maxi My 1st Train izuzetna je igračka za svu djecu od 12. mjeseca koja će ih razveseliti s vlakićemsetom kockica, koje mogu postaviti na vlakić i zaputiti se na zabavni izlet. Vlakić s kockicama iz serije Abrick siguran je za dječake i djevojčice i zabavljati će ih dugo vremena. Na kockama su ilustriraju brojevislova i vesele životinje.

Igrom s ovim izuzetnim kockama kod djece se razvija mašta i izražavanje, a jednako tako i fina motorika. Kocke iz serije Abrick kao stvorene su za djecu od njihove rane dobi, njihova prednost je kompatibilnost s drugim kockama iz serije Abrick. Dimenzije vlakića s kockama su 52*11*16 cm.

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, koje ispunjavaju najviše europske standarde, zbog čega su njegove igračke primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu u kojem se najčešće susrećemo s proizvodima izrađenim u Kini, posebno se ističe proizvođač Écoiffier svojim originalnim dizajnom, nadahnutim najnovijim trendovima, uzimajući u obzir sigurnosne standarde za vrijeme proizvodnje i kvalitetu po konkurentnim cijenama.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije52*11*16 cm
Ukupna visina16 cm
Ukupna dužina52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,8 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.