Slagalica Peppa Pig Grandparents House PlayBIG BLOXX kuća bake i djeda s 3 figurice od 18 mjes

Opis proizvoda

Slagalica Peppa Pig Grandparents House PlayBIG Bloxx predstavlja savršen poklon za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Mogu se veseliti 86-djelnom setu kocaka, koji sadrži 3 figurice praščića i kvalitetne dijelove za gradnju dvokatne kuće s potkrovljem. Slagalica djeci omogućava igru s kućicom s obje strane - unutarnje i vanjske. U unutrašnjosti kućice nalazi se kuhinja s aparatima, stol za blagovaonicu i stolice, na drugom kate je spavaća soba, iz potkrovlja praščići mogu zapažati noćno nebo s teleskopom. Na prednjoj strani kućice s prozorima djeca će otkriti prednji vrt s bijelom ogradom, drvećem i biljkama, o kojima će se djeca naučiti brinuti. Slagalica s kućom bake i djeda u motivu animirane junakinje praščića Peppa Pig djecu će zabavljati dugi niz godina.

Prednost slagalica PlayBIG Bloxx je u tome što su kompatibilne s LEGO kockama. Vaši najmlađi na taj način mogu združiti svoje LEGO kocke s BIG kockama i složiti još veće i bolje kućice, tornjeve i druge građevine. Dječje kocke nisu samo zabavna i vesela igračka, nego imaju i velik utjecaj na razvoj djeteta. Dok dijete planira, smišlja, postavlja i slaže kućice svih vrsta te se igra s figuricama, za to vrijeme razvija svoju mašti i logično razmišljanje. Uz pomoć dječjih kocaka razvijaju se i spretnost pokreta i fina motorika, djeca će uz njihovu pomoć upoznati boje i oblike. 

BIG je priznati njemački proizvođač, koji ima vodeći položaj u svijetu po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: moć, robusnost i izdržljivost, što su istovremeno karakteristike svih BIG igračaka. Roditelji imaju povjerenja u ovu marke i hvale ju zbog iskazane sigurnosti, najnaprednije tehnike izrade i uporabe neškodljivih materijala, koji se mogu reciklirati. Plastični dijelovi kocaka mogu se pohvaliti visokom UV stabilnošću tako da će očuvati svoje prekrasne boje i nakon duže vremena.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije26*33*37 cm
Ukupna visina37 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,0 kg
Bojafialová
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.

Pitanje o proizvodu

Polja sa * su obavezna