Slagalica Peppa Pig Basic Sets II. PlayBIG BLOXX s figuricom - set 4 vrste od 18 mjes

Opis proizvoda

Slagalica Peppa Pig Basic Sets II. Sets PlayBIG Bloxx sadrži čak 4 seta slagalica u motivu praščića Peppa Pig, koji će razveseliti djecu već od 18. mjeseca. Dječaci i djevojčice mogu se veseliti velikom broju dodataka, zahvaljujući kojima će sastaviti kocke sa sobom, kupaonicom, vrtom i kuhinjom. Šareni dijelovi djeci omogućavaju kombiniranje pojedinačnih setova, čime će smišljati razne vesele zgode za figuricu praščića. Set slagalica najbolji je izbor za svu djecu, koja se vole igrati s njima.

Prednost slagalica PlayBIG Bloxx je u tome što su kompatibilne s LEGO kockama. Vaši najmlađi na taj način mogu združiti svoje LEGO kocke s BIG kockama i složiti još veće i bolje kućice, tornjeve i druge građevine. Dječje kocke nisu samo zabavna i vesela igračka, nego imaju i velik utjecaj na razvoj djeteta. Dok dijete planira, smišlja, postavlja i slaže kućice svih vrsta te se igra s figuricama, za to vrijeme razvija svoju mašti i logično razmišljanje. Uz pomoć dječjih kocaka razvijaju se i spretnost pokreta i fina motorika, djeca će uz njihovu pomoć upoznati boje i oblike. 

BIG je priznati njemački proizvođač, koji ima vodeći položaj u svijetu po izradi visoko kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Njegov simbol je bivol, koji odražava značajne karakteristike kao što su: moć, robusnost i izdržljivost, što su istovremeno karakteristike svih BIG igračaka. Roditelji imaju povjerenja u ovu marke i hvale ju zbog iskazane sigurnosti, najnaprednije tehnike izrade i uporabe neškodljivih materijala, koji se mogu reciklirati. Plastični dijelovi kocaka mogu se pohvaliti visokom UV stabilnošću tako da će očuvati svoje prekrasne boje i nakon duže vremena.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije21*18*12 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,11 kg
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.