Slagalica Bolnica Hospital Abrick Ecoiffier s 3 vozila i 3 figurice od 18 mjes

Opis proizvoda

Dječja slagalica Bolnica Hostpital iz kolekcije Abrick, francuskog proizvođača Écoiffier, izuzetna je igračka za sve dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti. Slagalica u motivu bolnice djeci nudi i bogat set dodataka i figurica. Igrati će se s 2 vozila hitne pomoći, helikopterom i 3 figurice, dostupna im je i etažna bolnica s platformom za slijetanje helikoptera, 2 bolničke sobe s krevetima i garažom sa sigurnosnom rampom za parkiranje vozila. Dječja slagalica Abrick osmišljena je u crveno bijeloj kombinaciji boja, čime će igra postati još stvarnija.

Svi dijelovi moderne slagalice izrađeni su od kvalitetne plastike, bez oštrih rubova, boje su neškodljive i neće se oštetiti, zato je slagalica primjerena i za igru najmlađe djece. Dimenzije ovog izvrsnog seta iznose 37*30*36 cm. Slagalica bolnica kompatibilna je sa svim Abrick slagalicama francuskog proizvođača Écoiffier, tako da mališani mogu združiti pojedine setove slagalica prema vlastitoj mašti i stvoriti vlastiti gradić. Slagalica je većih dimenzija i primjerena za mlađu djecu, jednostavno se sastavlja i rastavlja.

Dječja slagalica Abrick djecu će zabavljati satima, igrali se ona sama ili s prijateljima. Istovremeno će na kreativan način razvijati maštu, logično razmišljanje i doprinose razvoju fine motorike i koncentracije. Francuski proizvođač Écoiffier tvrtka je s dugom poviješću koja se bavi proizvodnjom igračaka za europsko tržište. Poznat je po svom osjećaju za dizajn, ekološkoj izradi s obzirom na okoliš i kvalitetu svojih igračaka. Écoiffier koristi materijale, koji se mogu reciklirati, zdravlju neškodljive boje, zato jamči zabavi i sigurnost vaših najmlađih.

Doprava 69

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije37*30*36 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,27 kg
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.