Dodatni dio skretnica za fleksibilnu autostazu FleXtrem Discovery Multi-Circuits Set Smoby 6 dijelova za slaganje raskrižja od 4 godine

Opis proizvoda

Razveselite svoje male tehničare kvalitetnim dodatnim djelom - skretnicom, koja je savršeni dodatak za autostazu FleXtrem Discovery, francuskog proizvođača Smoby. Zahvaljujući bezvremenskom 6-djelnom setu vaši najmlađi će spojiti skretnicu sa stazom i mijenjali smjer vožnje trkaćih autića kao na pravom raskrižju. Isplanirati će najbolje mjesto za skretnicu te tako u potpunosti razviti svoju maštu i kreativnost prilikom slaganja složenije autoceste. Skretnica je prikladna i jednostavna za upotrebu, prilagođena malim dječjim ručicama. Izrađena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, ugodne na dodir te se jednostavno spaja sa stazom. 

Prilikom slaganja autostaze, dijete će razvijati svoju finu motoriku, spretnost pokreta te logično i prostorno razmišljanje. Dodaci za autostaze FleXtrem proširuju mogućnosti igre, te djeca mogu upotrijebiti svoju kreativnost i domišljatost za slaganje adrenalinske autostaze. Igra slaganja i utrkivanja pomaže djeci približiti se svijetu odraslih, zabaviti se utrkujući te istovremeno ih uči da se uzdaju u sebe za vrijeme slaganja staze za svoje autiće. Dječaci i djevojčice za vrijeme igre s prijateljima i vršnjacima također će proširiti svoj fond riječi, usavršiti komunikacijske vještine i naučiti sudjelovati u grupnim projektima. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Smoby igračke izrađene su od tvrdog i čvrstog materijala, koji je istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igra bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje Smoby igračaka potiču i razvijaju dječju maštu, te će osvojiti svako dijete. Igračke također ispunjavaju i najzahtjevnije sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja32*7*21 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.