Školski ruksak veliki Ergonomic Backpack Glazed Cherry Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Opis proizvoda

Budućnost pripada djeci i zato se upis u novu školu uistinu isplati! Pažnja, školska torba Jeune Premier postati će nova školska torba vašeg djeteta i u školu će ga pratiti svaki dan. Prugasta školska torba Ergonomic Backpack Glazed Cherry Jeune Premier najmodernija je školska torba, osmišljena prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Novi ruksak Ergonomic Backpack Glazed Cherry, iz radionice belgijske marke Jeune Premier, vašeg će prvašića oduševiti već na prvi pogled. Školska torba Jeune Premier odražava najmoderniji stil dječje i mladenačke mode, zahvaljujući čemu će ju vaša djeca ponosno nositi. 

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska torba s uzorkom primarno je namijenjena djeci prvih razreda, no mogu ju nositi i predškolska djeca. Ruksak je, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi, primjeren za djecu od 6. godine starosti visine 122 do 158 cm. Prazan ruksak teži samo 1,25 kg i zato dječja leđa neće biti prekomjerno opterećena. Roditelji će kupovinom zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekim oblogom i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće ni osjetiti torbu na leđima.

Za ergonomsko nošenje torbe pobrinuti će se trake oko prsa i struka, zahvaljujući kojima se ruksak na leđima neće pomicati lijevo i desno. Velika prednost ruksaka Jeune Premier je upravo mogućnost podešavanja sistema nošenja torbe, čime djeca neće torbu nositi previše nisko niti previše visoko. Za udobnost će se pobrinuti i prozračna poleđina, koja dozvoljava strujanje zraka i sprječava znojenje. Također nudi i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ih neće povlačiti unatrag.

Materijali

Prvi školski dan odvijati će se u znamenju novih školskih kolega i učitelja, tako da ne smije nedostajati niti nova školska torba. Ruksak Ergonomic Jeune Premier proizveden je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, koji podsjeća na kožu, zato je jednostavan za čišćenje. Lagana ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Torba je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi nepropusna iznutra i izvana i zaštititi će udžbenike u slučaju da školarci zaborave kišobran.

Unutrašnjost

Prugasta ergonomska školska torba Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. U unutrašnjosti će razotkriti svoju zapremninu od 18 litara, tako da će školarci u torbu pospremiti baš sve što im je potrebno za školu. Unutrašnjost ruksaka čine dva prostrana pretinca, koja se zatvaraju špagicom i magnetnim zatvaračem. U nju će bez problema spremiti sve udžbenike i bilježnice te će ostati prostora za pernicu te, naravno, užinu. Torba sadrži i priručni etui za laptop ili pak mapu s listovima, koji će se pobrinuti da važne školske potrepštine ostanu čvrsto na svom mjestu. Ergonomskoj torbi ne nedostaje niti praktični prednji džepić za manje predmete i bočni džepić s patentnim zatvaračem.

Dizajn 

Dizajneri torbe Jeune Premier su se uistinu posvetili dizajnu. I sami su roditelji i dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem nakon što na leđa stave torbu kojom su zadivljeni. Zaboravite na dosadne jednobojne školske torbe koje imaju skoro svi školarci te zajedno sa slatkim trešnjama zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Djeca će svaku veće u svoju Jeune Premier torbu brižno spremiti sve bilježnice i udžbenike te će se tijekom toga posebice zabavljati jer će ih pratiti slatke trešnje na prugastoj pozadini. Pri ručno izrađenom dizajnu ruksaka već na prvi pogled mogu zapaziti elementi originalnosti, koje ne možete tako lako pronaći drugdje, vaš školarac zasigurno će biti ponosan na novu torbu.

Karakteristike

  • školska torba za djecu od 6. godine
  • primjerena za prve razrede osnovne škole
  • primjerena za visinu 122 - 158 cm
  • težina 1,25 kg
  • zapremnina 18 litara
  • dimenzije 39*26*18 cm 
  • 2 velika unutarnja pretinca 
  • prednji i bočni džepić 
  • etui za laptop
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • vodonepropusni materijal koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije39*26*18 cm
Težina1,25 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.