Vrećica za školske papuče i sportsku opremu City Bag Tartans Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 40*36 cm

Opis proizvoda

Mamaaaa, gdje mi je sportska oprema? Jesi li vidjela moje papuče? Jedan je odgovor na sva ta pitanja - vrećica za sportsku opremu i papuče City Bag Tartans. Vrećica s retro dizajnom osmišljena je prema najnovijim trendovima i zahtjevima djece, papuče i školska oprema u njoj će biti posve sigurni. Nova vrećica City Bag Tartans iz radionice belgijske marke Jeune Premier vašeg će prvašića oduševiti već na prvi pogled. I rutinsko preobuvanje i presvlačenje za tjelesnu kulturu od sad će biti pravi doživljaj koji će uzburkati maštu. 

Dizajn, sigurnost i materijali

Luksuzna školska vrećica s klasičnim uzorkom je, zahvaljujući svojoj maloj težini od 0,3 kg, primjerena za djecu već od 24. mjeseca jer ne opterećuje leđa prekomjernom težinom. Ne stvara pritisak na leđa i ne urezuje se u ramena jer ima mekane špagice, koje služe i za zatvaranje vrećice. Nova vrećica za sportsku opremu i papuče Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog i vodonepropusnog poliestera, jednostavnog za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je na način da odbija nečistoće. Vrećica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana. Baš kao i svi proizvodi Jeune Premier, ova vrećica za papuče City Bag je 100% veganska

Unutrašnjost i dizajn

Prekrasna vrećica za papuče Jeune Premier s tartanskim uzorkom i životinjama izvana izgleda izvrsno, no nudi puno i s unutrašnje strane. U unutrašnjosti djeca će otkriti puno prostora, u koji stanu papuče, sportska oprema, a također i igračke te užina za izlet. Sve potrepštine lijepo će pospremiti i zatvoriti uz pomoć špagice te vrećicu veselo objesiti na rabe ili ju staviti na leđa. Ne nedostaje niti unutrašnji džepić na patentni zatvarač, u koji djeca mogu sakriti sve važne sitnice. Dizajneri su mislili baš na sve, zato su vrećici dodali i praktične trake, za koje dijete vrećicu može držati i nositi u ruci ili pak objesiti na vješalicu. 

Prostrana vrećica za sportsku opremu i papuče nepogrešiv je dio opreme svakog školarca. Upravo zato su se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. I sami su roditelji te znaju da djeca u školu idu s veseljem kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne vrećice za papuče i školsku opremu koje ima skoro svaku učenik te se zajedno s Jeune Premier zaputite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu ćete već na prvi pogled zapaziti elemente originalnosti, koje drugdje ne možete tako lako pronaći te ćete se pobrinuti za to da vaše dijete nikad ne zaboravi sportsku opremu kod kuće.

Karakteristike

  • vrećica za sportsku opremu i papuče
  • za djecu od 24. mjeseca 
  • težina 0,295 kg 
  • dimenzije 40*36 cm 
  • ergonomski oblikovana 
  • vodonepropusni materijal koji odbija nečistoće 
  • ručni oslikan originalan dizajn 
  • dizajnirana u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije40*36 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.