Školska torba ruksak Backpack Amsterdam Large Retrobots Jack Piers velika ergonomska luksuzni dizajn od 6 god 30*39*16 cm

Opis proizvoda

Imate li kod kuće budućeg prvašića? Pažnja, školska torba Jack Piers postati će nova školska torba vašeg djeteta i pratiti će ga u školu svaki dan. Školska torba Backpack Amsterdam Large Retrobots Jack Piers izrađena je u retro stilu, ali je dizajnirana prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. Novi ruksak Backpack Amsterdam Large Retrobots, belgijske marke Jack Piers, vaša će se djeca zavoljeti već na prvi pogled. Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku torbu i djeca će se školi veseliti kao nikad do sada. 

Zdravlje i sigurnost

Školska torba primarno je namijenjena djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6. godine starosti. Prazan ruksak teži samo 0,3 kg i zato dječja leđa neće biti prekomjerno opterećena. Roditelji će kupovinom zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekom i prozračnom oblogom i podložene naramenice, koje su tako udobne, da djeca neće ni osjetiti torbu na leđima. 

Tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ih zato neće vući unatrag. To, da su dizajneri marke Jeune Premier mislili uistinu na sve, dokazuju i savršeno dorađeni detalji. Glavni pretinac torbe zatvara se s patentnim zatvaračem, tako da se djeca prije svakog školskog sata ne moraju zabrinjavati kompliciranim zatvaranjem koje zapinje.

Materijali

Prvi školski don poteći će u znamenju novih školskih kolega i učitelja, no ne smije nedostajati niti nova školska torba. Ruksak Jack Piers proizveden je od kvalitetnog vodootpornog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina izrađena je tako da odbija nečistoće. Torba je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana te će zaštititi udžbenike u slučaju da je školarac zaboravio kišobran. 

Unutrašnjost

Školska torba Jack Piers ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. U unutrašnjosti torba će otkriti svoju zapremninu od 18,2 litre, tako da će djeca u nju moći pospremiti sve što im je potrebno za školu, a koristiti će ju i za izlete. Unutrašnjost ruksaka sadrži jedan prostrani pretinac, u koji će djeca bez poteškoća spremiti sve udžbenike i bilježnice te će im ostati prostora za pernicu i, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje niti praktičan prednji džepić za manje predmete i bočni džepić za bocu s vodom ili kišobran. 

Dizajn

Dizajneri torbe Jack Piers uistinu su se posvetili dizajnu. I sami su roditelji te dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada na leđa stave torbu kojoj će se svi diviti. Zaboravite dosadne i jednobojne školske torbe, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s robotima na crvenoj pozadini zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Djeca će svaku večer u svoju prekrasnu torbu Jack Piers brižno spremiti sve bilježnice i udžbenike, a pri tome će se posebno zabavljati jer će im društvo praviti retro roboti na crvenoj pozadini. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje nećete naći drugdje. 

Karakteristike

  • školska torba za djecu od 6. god 
  • primjerena za prve razrede osnovne škole
  • težina 0,3 kg
  • zapremnina 18,2 litre
  • dimenzije 30*39*16 cm
  • podesive naramenice 
  • ergonomski oblik 
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće 
  • jedan veliki pretinac 
  • prednji i bočni džepić
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloDesigned in Belgium
Dimenzije30*39*16 cm
Ukupna visina30 cm
Težina0,3 kg
Volumen L18,2 l
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.