Školska torba ruksak Backpack Jackie Leopard Cherry Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 39*27 cm

Opis proizvoda

Upoznajte Jackie, najnovijeg člana obitelji školskih torba Jeune Premier, koja u sebi krije iznenađenje. Jedinstvena školska torba Backpack Jackie Leopard Cherry Jeune Premier najmodernija je školska torba koja odražava najmoderniji stil dječje i mladenačke mode, zahvaljujući čemu će ju vaša djeca ponosno nositi. Novi ruksak backpack Jackie Leopard Cherry Jeune Premier iz radionice belgijske marke Jeune Premier vašeg će prvašića oduševiti u trenu, također zahvaljujući uklonjivoj torbici oko struka sa šljokicama. Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku torbu i djeca će se školi veseliti kao nikad do sada.

Zdravlje i sigurnost

Školska torba s uzorkom u motivu trešanja na leopard pozadini primarno je namijenjena djeci prvih razreda osnovnih škola. Ruksak je, zahvaljujući svojoj prvoklasnoj izradi, primjeren za djecu od 6. godine starosti, visine 110 do 158 cm. Prazan ruksak teži samo 0,8 kg i zato dječja leđa neće biti opterećena prekomjernom težinom. Roditelji će kupovinom zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekim oblogom i podloženim naramenicama, koje su tako udobne, da djeca neće osjetiti torbu na leđima. 

Tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puna bilježnica ih zato neće vući unatrag. To, da su dizajneri marke Jeune Premier mislili uistinu na sve, dokazuju i savršeno dorađeni detalji. Pretinci torbe zatvaraju se patentnim zatvaračem, tako da se djeca prije svakog školskog sata ne moraju zabrinjavati kompliciranim zatvaranjem koje zapinje.

Materijali

Prvi školski don poteći će u znamenju novih školskih kolega i učitelja, no ne smije nedostajati niti nova školska torba. Ruksak Jeune Premier proizveden je od kvalitetnog vodootpornog materijala, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina izrađena je tako da odbija nečistoće. Torba je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana te će zaštititi udžbenike u slučaju da je školarac zaboravio kišobran.

Unutrašnjost

Školska torba Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. U unutrašnjosti torba će otkriti zapremninu od 18 litara, tako da će prvašić u nju moći pospremiti sve što mu je potrebno za školu, koristiti će ju i za izlete. Ruksak je razdijeljen na dva velika pretinca, što djeci omogućava raspoređivanje pojedinih školskih pomagala. U nju će bez poteškoća spremiti sve udžbenike i bilježnice, a ostati će im dovoljno prostora za pernice te, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje niti prednji džepić originalnog dizajna. Sastoji se i od uklonjive torbice oko struka, koja se na torbu pričvršćuje s magnetima. Zaštićeni su od krađe, iako se torbica usprkos tome jednostavno uklanja.

Dizajn

Dizajneri torbe Jeune Premier uistinu su se posvetili dizajnu. I sami su roditelji te dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada na leđa stave torbu kojoj će se svi diviti. Zaboravite dosadne jednobojne školske torbe koje ima skoro svaki školarac i zajedno sa slatkim trešnjama i leopardom zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Spremanje prekrasne torbe Jeune Premier za idući školski dan djeci će biti još ugodnije. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled mogu zapaziti elementi originalnosti, koje nećete naći drugdje.

Karakteristike

  • školska torba za djecu od 6. godine  
  • s uklonjivom torbicom oko struka
  • primjerena za prve razrede osnovne škole 
  • primjerena za visinu 110 - 158 cm 
  • težina 0,825 kg 
  • zapremnina 18 litara 
  • dimenzije 39*27*17 cm 
  • podesive naramenice 
  • ergonomski oblik 
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće 
  • dva velika pretinca
  • ručno oslikan dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije39*27*17 cm
Težina825 g
Bojabéžová,čierna
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.