Školska torba Schoolbag Flowers Corolle za lutku visine 36 cm od 4 godine

Opis proizvoda

Moderna školska torba Schoolbag Flowers za lutku Ma Corolle, francuske marke Corolle, predstavlja jedinstveni dodatak za lutku, koji vašem djetetu ne smije nedostajati za vrijeme igre. Kao jedina trgovina na tržištu, razveseliti ćemo vašu djecu prekrasnom školskom aktovkom s cvjetnim uzorkom i savršeno dorađenim detaljima, koja će oduševiti svako dijete, a također i Corolle lutku. Izuzetna školska aktovka podsjeća na pravu školsku torbu, u nju djeca mogu staviti sve što lutki može zatrebati u vrtiću. Zahvaljujući ovoj školskoj aktovci, ružičaste boje, Corolle lutka biti će najljepša u razredu!

Ova prekrasna školska torba kao stvorena je za lutke veličine 36 cm i savršeno će upotpuniti svaki outfit lutke. Prekrasna školska torba s uzorkom pretvoriti će igru s lutkom u nevjerojatan doživljaj. Savršeno dorađeni detalji ovog dodatka za lutku i prvoklasni materijali, ugodni na dodir obogatiti će svaku igru s lutkom, istovremeno će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja važna je od malih nogu, jer djeca uz nju, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoja djela. Zahvaljujući velikom broju dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • školska torba za lutku
  • za lutku veličine 36 cm
  • od 4. godine
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja2*13*17 cm
Težina0,03 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku36 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.