Školska termo torba Thermo Bag Cherries Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 19*27 cm

Opis proizvoda

Njami, konačno je zazvonilo za odmor za užinu! Užina, obrok ili međuobrok od sada pa nadalje će, zahvaljujući belgijskoj marki Jeune Premier, biti ukusni kao da su tek pripremljeni. Moderna termo torba Thermo Bag Cherries u motivu trešanja djeci će dočarati osmijeh na lica i istovremeno pohraniti unaprijed pripremljeno jelo za djecu, koje će još dugo ostati sviježe i ukusno. Luksuzna termo torba izdržljiva je, debljina materijala daje joj čvrstoću, koja će joj u školskoj torbi vašeg školarca nedvojbeno trebati. Sloj od teflona jamči nepropusnost termo torbe, s koje će kiša i druge tekućine skliznuti kao voda iz vrča. 

Termo torba za hranu Jeune Premier s poliesterskom podlogom ima praktičnu ručku, koja omogućava lakše primanje, zatvara se patentnim zatvaračem. U nju ćete sigurno pospremiti svu hranu, potrebnu vašem školarcu u školi kako bi napunio energiju. Termo torba je veganska, zato će razveseliti i roditelje koji brinu za naš planet. Termo torba marke Jeune Premier jednostavno je nepogrešiv dio opreme školarca. Upravo zato su se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna.

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite dosadne plastične vrećice koje sa sobom imaju drugi školarci i pripremite djeci užinu u modernoj termo torbi razigranog dizajna. Ručno osmišljen dizajn već na prvi pogled pokazuje elemente originalnost, koje drugdje ne možete tako lako naći. Pobrinuti će se za to da užina, obrok ili međuobrok budu izvrsnog okusa.

Karakteristike

  • dizajnerska termo torba Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • održava hranu svježom i ukusnom
  • dimenzije 19*10*27 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • veganski proizvod
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije19*10*27 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.