Školska pernica Pencil Box Lady Gadget Pink Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 22*7 cm

Opis proizvoda

Šljokice, jednorozi, duge, cvijeće ... školska godina ne može započeti modernije! Obavještavamo sve roditelje da će nova školska godina moći započeti samo s jedinstvenom pernicom Jeune Premier. Školska pernica Pencil Box Lady Gadget Pink ima retro dizajn, ali je nastala nadahnuta najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Lady Gadget Pink iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier ima dovoljno prostora za sve pisaće potrepštine vašeg školarca. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku pernicu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Nova ružičasta pernica Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Pernica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna unutra i izvana. Pernica s motivom veselih ušitka i privjeskom jednoroga će cijelu školsku godinu lijepo krasiti školsku klupu vašeg školarca. Baš kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i pernica Pencil Box je 100% veganska

Ružičasta pernica Jeune Premier s ušitcima izvana izgleda izvrsno, no nudi puno toga i iznutra. Zapremnina iznosi 1,4 litre, što djeci ne znači puno, no važno je da se u nju mogu smjestiti sve pisaće potrepštine djece školske dobi. Praktičan patentni zatvarač pobrinuti će se da djeca brzo jednostavno nađu sve bojice, olovke i flomastere. Ova pernica s jednim pretincem Jeune Premier nužan je dio opreme školarca. Upravo zato se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veselje kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne pernice, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s jednorogom i razigranim ušitcima zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje drugdje nećete tako lako naći i pobrinuti će se za to da pisanje prvih slova i brojeva bude zabavno.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • pernica s jednim pretincem
  • težina 125 g
  • zapremnina 1,4 litara
  • dimenzije 22*7*9,5 cm
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije7*22*10 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.