Školska pernica Pencil Box Filled FC Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 20*7 cm

Opis proizvoda

Sanjaju li vaša djeca o vlastitom nogometnom klubu? Jeune Premier ispuniti će im snove! Obavještavamo sve roditelje da će nova školska godina moći započeti samo s jedinstvenom pernicom Jeune Premier. Školska pernica Pencil Box Filled FC ima retro dizajn, ali nastala je nadahnuta najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novoj pernici Pencil Box Filled FC iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier ima dovoljno prostora za sve pisaće potrepštine vašeg školarca, koje su istovremeno i dio pernice. Dovoljan je samo jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku pernicu i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Nova pernica s uzorkom Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog poliestera, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Pernica je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana. Pernica s nogometnim uzorkom cijelu će školsku godinu lijepo krasiti školsku klupu vašeg školarca. Baš kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, i pernica Pencil Box Filled je 100% veganska

Luksuzna pernica Jeune Premier u motivu nogometnog igrališta izvana izgleda izvrsno, no nudi puno toga i iznutra. Zapremnina iznosi 1,8 litara, što djeci ne znači puno, no važno je da će u nju moći smjestiti sve pisaće potrepštine. Pernica je u potpunosti napunjena pisaćim potrepštinama koje djeca svakodnevno koriste. Sadrži kemijsku olovku, olovke, gumicu, šiljilo, ravnalo, bojice, flomastere i škare. Praktični patentni zatvarač pobrinuti će se da djeca brzo i jednostavno nađu sve bojice, olovke i flomastere. Ova pernica s jednim pretincem Jeune Premier, s pisaćim potrepštinama, nužan je dio opreme svakog školarca. Upravo zato se dizajneri Jeune Premier uistinu potrudili oko njenog dizajna. 

I sami su roditelji te znaju da djeca u školu odlaze s veselje kada sa sobom mogu ponijeti samo najljepše školske potrepštine. Zaboravite na dosadne, jednobojne pernice, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s vlastitim nogometnim igralištem zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koje drugdje nećete tako lako naći i pobrinuti će se za to da pisanje prvih slova i brojeva bude zabavno.

Karakteristike

  • dizajnerska pernica Jeune Premier
  • za djecu od 24. mjeseca
  • pernica s jednim pretincem 
  • sadrži pisaće potrepštine 
  • težina 0,48 kg
  • zapremnina 1,8 litara
  • dimenzije 20*7*13 cm 
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
Dimenzije7*20*13 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.