Školska klupa s učenicima Classroom Smoby dva stolića i dvoje djece s pomičnim rukama

Opis proizvoda

Školska klupa s učenicima Classroom, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je dodatak za dječje škole, s kojima će se i samostalno moći igrati učitelja. Dječaci i djevojčice od 3. godine starosti razveseliti će 2 učenika (dječak i djevojčice), koji su proizvedeni od čvrstog i izdržljivog kartona. Njihova desna ruka opremljena je okretnim zglobom, s kojim se mogu javiti ako znaju točan odgovor na učiteljevo pitanje. Zahvaljujući praktičnom stoliću i setu od 35 dodataka, biti će spremni za svaki školski dan. Na raspolaganju su im i različiti materijali za učenje, kao što su ploče i razne vesele sličice za stvaranje logičkih asocijacija.

Nakon učenja, moći će klupe postaviti jednu nasuprot druge i uživati u školskoj užini. Učenici će koristiti pribor za jelo, tanjure, čaše i replike jela: listove salate, pileći batak, jaje na oko, naranču, jabuku, kolač i rajčicu. Od njih će pripremiti ukusno i zdravo jelu. Nakon odmora za užinu, mogu završiti s nastavom ili učitelj možete nastaviti s nastavnim materijalom. Za to vrijeme razvijati će logično razmišljanje, naučiti se pravilno izražavati i objašnjavati novo gradivo od strane učitelja ili učenika.

S igrom učitelja približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj za odgovornost. Modeli školaraca djeci će pomoći prebroditi strah, s lakoćom i samopouzdanjem moći će nastupiti pred budućim školarcima i učiteljima. Edukativna klupa s učenicima služi kao odgojna metoda, uz pomoć koje se djeca u kućnom okruženju mogu pripremiti za svakodnevni život u školi i tako se riješiti treme. Dimenzije proizvoda su 32*10*60 cm. 

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu svih dobnih skupina. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije32*10*60 cm
Ukupna visina60 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,4 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.