Školska aktovka It Bag Midi Cherry Pompon Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 30*38 cm

Opis proizvoda

Školska godina započeti će u velikom stilu i nova aktovka Jeune Premier biti će trešnja na šlagu ... ili pak trešnja na torbi? Upoznajte aktovku Jeune Premier, koja će postati nova školska torba vašeg djeteta i pratiti će ga svaki dan. Ružičasto zlatna aktovka It bag Midi Cherry Pompon Jeune Premier nastala je nadahnuta klasičnim kožnim torbama iz prošlih vremena, dizajnirana je prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novu školsku aktovku It bag Midi Cherry Pompon, iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier vaš će se prvašić zaljubiti već na prvi pogled. Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku aktovku i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska aktovka primarno je namijenjena djeci prvog razreda, odnosno za školarce od 6. godine visine 110 do 134 cm. Prazna aktovka teška je samo 0,9 kg i zato ne opterećuje dječja leđa prekomjernom težinom. Roditelji će prilikom kupovine zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekom oblogom i podloženim naramenicama, koje su tako udobne da djeca neće niti osjetiti torbu na leđima. Tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu i torba puno bilježnica ih neće povlačiti unatrag. 

To, da su dizajneri marke Jeune Premier mislili stvarno na sve, dokazuju i elegantne kopče, dorađene do najsitnijeg detalja. Nisu samo moderne, već i praktične. Dovoljan je jedan pritisak i aktovka se otvara. Za otvaranje i zatvaranje aktovke neće im trebati pomoć učitelja ili roditelja, moći će to sami. Za sigurnost na putu do škole pobrinuti će se reflektirajući elementi, s kojima će vaš mališan biti dovoljno vidljiv i neće ga biti moguće previdjeti (to je također i zahvaljujući originalnom ručno izrađenom dizajnu).

Materijali

Prvi školski dan poteći će u znamenju novih školskih kolega i učitelja, ne smije nedostajati niti nova školska torba. Aktovka Jeune Premier proizvedena je od kvalitetnog vodootpornog materijala, zato je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da ne privlači nečistoće. Aktovka je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna unutra i izvana te će zaštitit udžbenike i u slučaju da je mališan zaboravio kišobran. Baš kao i svi proizvodi marke Jeune Premier, aktovka It bag Midi također je 100% veganska

Unutrašnjost

Zlatno ružičasta aktovka Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. Kada ju djeca otvore, u njoj će otkriti velikodušnu zapremninu 16,5 litara tako da će u aktovku moći pospremiti sve što im za vrijeme učenja može zatrebati. Unutrašnjost aktovke razdijeljena je na dva velika pretinca, u koje će spremiti sve velike udžbenike i bilježnice i ostati će prostora za pernicu te, naravno, obrok. Torbi ne nedostaje niti praktičan prednji džep za manje predmete i bočni džep za bocu ili kišobran. 

Dizajn

Dizajneri torba Jeune Premier uistinu su se posvetili dizajnu. I sami su roditelji i dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada na leđa stave torbu kojoj se svi dive. Zaboravite dosadne školske torbe, aktovke i pomagala koje ima svaki učenik i zajedno s mekim trešnjama na zlatnoj pozadini zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Djeca će svaku večer u svoju aktovku Jeune Premier brižno spremati sve bilježnice i udžbenike, još će se posebno za to vrijeme zabavljati, jer će im društvo praviti slatke trešnje. Pri ručno osmišljenom dizajnu već se na prvi pogled zapažaju elementi originalnosti, koji se ne mogu lako naći drugdje. 

Karakteristike

  • školska aktovka za djecu od 6. god
  • primjerena za prve razrede osnovne škole
  • primjerena za visinu 110-134 cm
  • težina 0,9 kg
  • zapremnina 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodonepropusni materijali, koji odbijaju nečistoće
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džep
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije30*38*15 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.