Školska aktovka It Bag Midi Unicorn Gold Jeune Premier ergonomska luksuzni dizajn 30*38 cm

Opis proizvoda

Pratite dugu, odvesti će vas jednorogu! Upoznajte aktovku Jeune Premier, koja će postati nova školska torba vašeg djeteta i pratiti će ga baš svaki dan. Razigrana i domišljata aktovka It bag Midi Unicorn Gold Jeune Premier nastala je nadahnuta klasičnim kožnim torbama iz prošlosti, dizajnirana je prema najnovijim modnim trendovima i zahtjevima djece. U novu školsku aktovku It bag Midi Unicorn Gold iz radionice luksuzne belgijske marke Jeune Premier vaša će se djeca zaljubiti već na prvi pogled. Dovoljan je jedan pogled na ovu dizajnersku i bezvremensku aktovku i djeca će se veseliti školi kao nikad do sada. 

Zdravlje i sigurnost

Luksuzna školska aktovka primarno je namijenjena djeci prvog razreda, odnosno za školarce od 6. godine visine 110 do 134 cm. Prazna aktovka teži samo 0,9 kg i zato dječja leđa neće biti opterećena prekomjernom težinom. Roditelji će kupovinom zasigurno cijeniti anatomski oblikovanu poleđinu s mekom i prozračnom oblogom i podstavljenim naramenicama, koje su tako udobne da djeca torbu neće osjetiti na leđima. Tu je i mogućnost podešavanja naramenica, koje će se prilagoditi vašem školarcu ili predškolcu i torba puna bojanki, udžbenika i bilježnica ih zato neće vući unatrag. 

To, da su dizajneri marke Jeune Premier mislili uistinu na sve, dokazuju i elegantne magnetne kopče, dorađene do najsitnijeg detalja. Nisu samo moderne, već i praktične. Dovoljan je jedan pritisak i aktovka se otvara. Za otvaranje i zatvaranje aktovke neće i biti potrebna pomoć učitelja ili roditelja, moći će to sami. Za sigurnost na putu u školu pobrinuti će se reflektirajući elementi, s kojima će vaše dijete biti dovoljno vidljivo i neće ga biti moguće previdjeti (to je također zahvaljujući originalnom ručno izrađenom dizajnu).

Materijali

Prvi školski dan poteći će u znamenju novih školskih kolega i učitelja, no ne smije nedostajati nova školska torba. Aktovka Jeune Premier s jednorogom i dugom proizvedena je od kvalitetnog vodonepropusnog materijala, tako da je jednostavna za čišćenje. Lagana, ali izdržljiva tkanina dorađena je tako da odbija nečistoće. Aktovka je, zahvaljujući prvoklasnim materijalima i izradi, nepropusna iznutra i izvana i zaštitit će sav sadržaj u slučaju da je školarac zaboravio kišobran. 

Unutrašnjost

Aktovka Jeune Premier ne izgleda prekrasno samo izvana, već i iznutra. Kada ju djeca otvore, u njoj će otkriti velikodušnu zapremninu od 16,5 litara, tako da će u aktovku moći pospremiti sve što će im zatrebati za vrijeme učenja. Unutrašnjost aktovke podijeljena je na dva velika pretinca, u koje će bez problema spremiti sve velike udžbenike i bilježnice i ostati će dovoljno prostora za pernicu te, naravno, užinu. Torbi ne nedostaje niti praktičan prednji džepić za manje predmete i bočni džepić za bocu s vodom ili kišobran. 

Dizajn

Dizajneri torbe Jeune Premier uistinu su se posvetili dizajnu. I sami su roditelji te dobro znaju da djeca u školu odlaze s veseljem kada na leđa stave torbu kojoj se svi dive. Zaboravite dosadne i jednobojne školske torbe, koje ima skoro svaki školarac i zajedno s jednorogom na noćnom nebu zaronite u svijet mašte i kreativnosti. Djeca će svaku večer u svoju aktovku Jeune Premier brižno pospremiti sve bilježnice i udžbenike, a još će se posebno zabavljati tijekom toga, jer će ih pratiti prekrasni jednorog i duga. Pri ručno osmišljenom dizajnu aktovke već se na prvi pogled mogu uočiti elementi originalnosti, koje nećete tako lako naći drugdje. 

Karakteristike

  • aktovka za djecu od 6. godine 
  • primjerena za prve razrede osnovne škole
  • primjerena za visinu 110 - 134 cm
  • težina 0,9 kg
  • zapremnina 16,5 litara
  • dimenzije 30*38*15 cm
  • podesive naramenice
  • ergonomski oblik
  • reflektirajući elementi
  • vodonepropusni materijal, koji odbija nečistoće
  • dva velika pretinca
  • jedan prednji džepić
  • ručno oslikan originalni dizajn
  • dizajnirano u Belgiji
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije30*38*15 cm
Težina0,9 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.