Škola za predškolce obostrana School Smoby Igra učitelja i učenika s brojnim društvenim igrama i 104 dodataka

Opis proizvoda

Škola za predškolce izuzetna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja će na taj način naučiti puno novih riječi! Bezvremenski razred djeci će približiti tipični dan u vrtiću, s braćom i sestrama te prijateljima moći će se igrati zanimanja učitelja i učenika. Na raspolaganju imaju veliki školski zid sa satom, obostranu ploču na kojoj mogu pisati flomasterom ili kredom, veliko kolo za vježbanje brojeva koje je istovremeno i raspored, sliku ptice s pojedinim mjesecima u godini, pribadače za pričvršćivanje crteža, police za odlaganje dodataka i još mnogo toga. Sklopivi razred proizveden je od kvalitetne i izdržljive plastike, njegov stabilan metalni okvir s 4 noge jednostavno se sklapa do dimenzija 111*41 cm, zato ga možete jednostavno pospremiti u ormar ili ispod kreveta. 

Za još realističnije doživljaje djeca na raspolaganju imaju 104 dodataka, među kojima će naći izbrisiv crni flomaster, krpicu, magnetne brojeve, slova i znakove, 4 dizajnerske kartice sa sličicama drveća za pravilno učenje godišnjih doba, 4 kartice za učenje vremena, 8 kartica učenika s imenima koje će učitelj rasporediti ispod simbola sa školskom torbom ili ispod simbola s kućom. Kartice od čvrstog kartona na stražnjoj strani imaju čičak, čime se mogu pričvrstiti na ploču. Djeca će vježbati i strani jezik - s karticom za određivanje dana u tjednu upoznati će riječi na francuskom i engleskom jeziku. Sa 7 kartica s aktivnostima učitelj će odrediti program - nogomet, užina, crtanje, čitanje, spavanje ili glazba, Djeca će se jednako tako zabavljati pri sastavljanju čovječuljka te će učiti raspoznati različite geometrijske oblike. 

Ova igračka dizajnirana je u jarkim bojama s prekrasnim sličicama, s kojima će djeca stvoriti pozitivan odnos prema učenju. Naučiti će brojati, ponavljati abecedu, vježbati strani jezik i istovremeno se zabavljati. Crtanjem i pisanjem poboljšati će finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. Jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje te stvoriti dobre navike što se tiče učenja. Za vrijeme igre učenika budi se zdravo samopouzdanje, želja za nadmetanjem i pokazivanju svojeg znanja. Djeca koja se igraju zanimanja učitelja približavaju se svijetu odraslih, pridobivaju osjećaj odgovornosti za svoje male učenike, pokušavaju im objasniti stvari najbolje što mogu te im pomažu s pripremom. Na taj način poboljšavaju svoje komunikacijske vještine i izražavanje. Ukupne dimenzije raširene igračke iznose 135*41*111 cm. 

Francuski Smoby već dugi niz godina djeci donosi moderne igračke vlastite, originalne vizije. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče francusku kvalitetu i moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije135*111 cm / 41*111 cm
Ukupna visina111 cm
Dimenzije pakiranja52*14*61 cm
Ukupna dužina135 cm
MagnetniDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.