Sklopiva radionica na kotačima Bricolo Devil Workmate 3in1 Black&Decker Smoby s kovčegom i 19 dodataka

Opis proizvoda

Sklopiva radionica na kotačima Bricolo Devil Workmate 3u1, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Višenamjensku radionicu 3u1 djeca će koristiti kao ručna kolica na kotačima, radni stol i kovčeg. Originalna radionica u narančasto crnoj boji, u motivu radnog alata Black&Decker, djecu će oduševiti već na prvi pogled. Pri majstorskim poslovima koristiti će 19-dijelni set dodataka, među kojima su ključevi za montažu, odvijač, vijci, škripac, dijelovi za montažu, matice i plastičnu kutiju s velikom drškom, u kojoj će djeca moći odnijeti svoje alate. 

Radionica se može sklopiti i rastaviti, a zahvaljujući 2 kotača može se jednostavno prevoziti naokolo. Proizvedena je od prvoklasne plastike sa zaobljenim rubovima za maksimalnu sigurnost za vrijeme igre. Djeca će se s njom igrati inženjera i majstora, približavati se svijetu odraslih, pridobivati osjećaj odgovornosti i učiti kako se koristi pojedini alat. Igrom s dječjom radionicom razvija se djetetova fina motorika i njegova spretnost pokreta. Uporaba alata potiče i razvoj logičnog razmišljanja i koncentracije. Dok se djeca igraju majstora u stanu ili vani, razvijaju svoju maštu i kreativnost. Dimenzije radionice iznose 33*32*59 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke prvoklasne kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije33*32*59 cm
Dimenzije pakiranja39*20*50 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.