Skateboard Led Motion Light Up Wheels Tyro Board Mondo s kotačima koji svijetle protuklizni 50 kg nosivost

Opis proizvoda

Skateboard Led Motion Light Up Wheels, talijanskog proizvođača Mondo, izuzetna je sportska igračka za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Moderan skateboard može se pohvaliti laganim i izdržljivim okvirom i protukliznom površinom. Robusni poliuretanski kotači s ležajevima ABEC 7 omogućavaju malim vozačima najbolje uvjete pri svakodnevnom treningu. Za vrijeme vožnje također svijetle, čime jamče veću vidljivost djece na svakoj površini. Dimenzije skateboarda iznose 55*15 cm, može se pohvaliti visokom nosivošću do 50 kg. Zahvaljujući praktičnim dimenzijama i niskoj težini možete ga u trenu spakirati i ponijeti sa sobom na praznike i izlete.

Dječji skateboard crveno crne boje opremljen je kvalitetnom polikarbonatnom daskom, ukrašenom natpisom Ignite. Mehanizam, koji drži kotače, precizno je dorađen. Kotači s čvrsto pričvršćeni, omogućavaju glatku vožnju te se ne zaglavljuju. Po potrebi ih nakon duže uporabe i veće istrošenosti možete jednostavno zamijeniti. Skateboard će djeci pomoći pri učenju održavanja ravnoteže, procjenjivanju udaljenosti, jačanju mišića nogu i pravilnoj koordinaciji svih pokreta.

Dječji skateboardi omiljene su sportske igračke, usredotočene na aktivnu zabavu. Osim toga što je vožnja na skateboardu zabavna, ona je također vrsta sporta pri kojem djeca zdravo potroše svoju energiju na sviježem zraku. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloItaly
SvjetloDa
Nosivost50 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.