Sjedalica za kupanje Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby s cvjetićem i usisnim čašama od 6-16 mjes

Opis proizvoda

Dječja sjedalica za kupanje Žaba Baby Bath Time iz linije Cotoons, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je igračka za kupanje, za svu djecu od 6. do 16. mjeseca starosti. Djevojčice i dječaci sjedit će u sjedalici kao na stolici i zabavljat će se za vrijeme kupanja. Osjećati će se sigurno, a istovremeno će imati mogućnosti za zabavne igre u vodi. Moderna sjedalica za djecu izrađena je od kvalitetnog i nježnog plastičnog materijala. Ergonomski je oblikovana te zaobljenih rubova. Zahvaljujući zaobljenim rubovima djeca se neće ozlijediti te mogu udobno sjediti. Dječja sjedalica za kupanje sastavljena je od dva djela - stolić s igračkama i sjedalica. Sjedalica za kupanje na prednjem djelu ukrašena je školjkom. 

Stolić se jednostavno, pritiskom gumba, spaja i odvaja od sjedalice. Stolić je dovoljno odmaknut tako da mališana možete jednostavno izvaditi iz sjedalice. Sjedalica za kupanje za najmlađe može se pohvaliti divnom plavo bijelom kombinacijom boja i originalnim francuskim dizajnom. Boje sjedalice potiču dječju maštu i pozitivno utječu na svakog mališana. Na donjem djelu sjedalice nalaze se usisne čaše, zahvaljujući kojima sjedalica neće kliziti, što ju čini stabilnom. Također se jednostavno odvaja s donje strane. Na poleđini dječje sjedalice nalazi se oznaka, do koje je preporučljivo napuniti kadu za dijete. Nosivost sjedalice je od 6 do 13 kg.

Uz sjedalicu, djeca će se izvrsno zabavljati. Voda će, poput tuša, teći u bazenčić s pokretnim vodnim mlinom, a od tamo u kadu. Zelena žabica Wabap će se za to vrijeme kupati u svojem bazenčiću. To sve predstavlja izvrsnu igračku za svakog mališana, zahvaljujući kojoj će kupanje postati velika zabava. Dječja sjedalica Cotoons proizvod je francuskog proizvođača Smoby. Izrađena od čvrste plastike, baršunaste na dodir. Dječja sjedalica Cotoons savršen je suparnik pri kupanju za svakog mališana. Dimenzije artikla su 42*34*25 cm.

Karakteristike

  • dodatak za kupanje bebe
  • nosivost 6-13 kg
  • ergonomski oblikovana sjedalica
  • 2 glavna djela: sjedalica i stolić za igru
  • stolić za igru s mlinom, žabica, cvjetić i bazenčić
  • nježna plavo bijela boja
  • usisne čaše za pričvršćivanje 
  • od čvrste, baršunasto meke plastike
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije42*34*25 cm
Ukupna visina25 cm
Dimenzije pakiranja52*19*36 cm
Ukupna dužina42 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,6 kg
Nosivost6 - 13 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.