Sjedalica za hranjenje od drva Up & Down High Chair Beaba podesiva na 6 visina siva od 6-36 mjes

Opis proizvoda

Sjedalica za hranjenje Beaba Up & Down High Chair primjerena je za svu djecu od 6. do 36. mjeseca starosti, koja već počinju samostalno sjediti i jesti gotovu hranu. Sjedalica za hranjenje podesiva je po visini, zato ćete ju jednostavno prilagoditi visini stola, za kojim sjedi cijela obitelj. Sjedalicu možete podesiti na 6 visina, od 70 do 90 cm, i to samo jednim jednostavnim pokretom. Proizvedena je od robusnih materijala - aluminija, drva i plastike, koji zajedno čine savršenu, harmoničnu cjelinu i sjedalicu čine jedinstvenim dizajnerskim komadom. Sva djeca, dok sjede u ovom sjedalici za hranjenje, zahvaljujući podesivoj visini, osjećati će se kao dio obitelji već od malih nogu te će na ergonomskoj sjedalici naučiti pravilno sjediti. 

Maksimalna sigurnost 

Sjedalicu za hranjenje Beaba Up & Down možete brzo sastaviti i neće zauzeti puno prostora. Sjedište sjedalice je udobno i, zahvaljujući 5-dijelnom sigurnosnom pojasu, također je maksimalno sigurno.  Za stabilnost sjedalice pobrinuti će se široko postavljene noge i poprečne palice koje ih povezuju. Beba od 6. mjeseca starosti koja već uči samostalno sjediti, na sjedalici će udobno sjediti i doručkovati, ručati i večerati zajedno sa svojom obitelji. Dio sjedalice Beaba je i uklonjiv plastični stolić, koji možete postaviti s drvenim držačem. Velika prednost sjedalice Beaba Up & Down je i uporište za nožice, zato većoj djeci nožice neće visjeti u zraku. Nosivost sjedalice iznosi do 50 kg. Zajedno s tekstilnim uloškom djeca ju mogu koristiti do 8. godine starosti. 

Prestižna francuska marka Beaba još od 1989. godine u kućanstva s malom djecom donosi inovativna kuhinjska pomagala i proizvode za njegu male djece. Dizajneri marke Beaba za vrijeme dizajna novih proizvoda posebno brinu za to da novi proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Svi proizvodi za njegu djece su kvalitetni i istovremeno jednostavni za uporabu. Proizvodi francuske marke Beaba oduševili su roditelje diljem svijeta, a proizvodi Beaba svake godine su nagrađivani i od strane stručnih komisija. 

Karakteristike 

  • dječja sjedalica za hranjenje Beaba 
  • nosivost 50 kg 
  • podesiva visina sjedalice 
  • uklonjiv plastični stolić 
  • uporište za noge 
  • kvalitetni materijali - aluminij, drvo i plastika 
  • moderan francuski dizajn 
  • prvoklasna francuska kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije68*57*102 cm
Ukupna visina102 cm
Dimenzije pakiranja58*40*40 cm
Visina sjedeće plohe70 - 90 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,4 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.