Sjedalica za hranjenje s njihaljkom i autosjedalicom Maxi Cosi Seat+High Chair Sage Smoby kombinirana sa sigurnosnim pojasom maslinasto zelena

Opis proizvoda

Sjedalica za hranjenje s autosjedalicom i njihaljkom Maxi Cosi, francuskog proizvođača Smoby izvrsna je kombinacija 3u1, koja će razveseliti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti. Pri njezi svoje omiljene lutke za hranjenje će koristiti sjedalicu za hranjenje visine 71 cm, zatim će sjedalicu jednostavno pretvoriti u udobnu njihaljku, u kojoj lutku nakon ukusnog jela mogu njihati i uspavati. Za putovanja se mogu osloniti na autosjedalicu s ergonomskom ručkom, tako da će lutku moći voziti i u autu, za to vrijeme biti će zaštićena sigurnosnim pojasom. Višenamjenski dodatak dizajniran je za lutke najveće veličine od 42 cm.

Kombinacija sjedalice za hranjenje, autosjedalice i njihaljke proizvedena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, prvoklasan metalni okvir djeci omogućava jednostavnu svakodnevnu igru s lutkom. Maslinasto zelena boja u kombinaciji s tamnim okvirom djeluje elegantno i bezvremenski, djeci će se svidjeti već na prvi pogled. Različite mogućnosti uporabe igračke za lutku djeci donose još više veselja za vrijeme igre i još realističnije doživljaje. Djevojčice se vole igrati mamica, brinu o svojim lutkama kao o vlastitoj djeci. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj brige. Lutka nije dio paketa.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač, koji već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke. Plastika je čvrst i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Boje na Smoby plastičnih igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Smoby jamči francusku kvalitetu originalnih dizajna i jedinstvenih proizvoda.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije45*41*71 cm
Ukupna visina71 cm
Dimenzije pakiranja45*41*71 cm
Ukupna dužina45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,16 kg
Bilješkano baby
Bojazelena
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.