Sjedalica za u kadu Baby Bath Time Little Smoby s usisnim čašicama i vodenim igračkama od 6 mjes

Opis proizvoda

Dječja sjedalica za kupanje Baby Bath Time Little francuskog proizvođača Smoby izvrsna je igračka za kupanje, za svu djecu od 6. mjeseca starosti. Dječaci i djevojčice udobno sjede u sjedalici kao na stolici u za vrijeme kupanja se zabavljaju s vodenim igračkama. Ergonomska sjedalica za djecu je proizvedena od kvalitetnog i nježnog plastičnog materijala, koji nema oštrih rubova, zato su djeca u njoj sigurna. Dječja sjedalica za u kadu sastavljena je od dva dijela - od stolića s igračkama i sjedalice. Sjedalica je primjerena za djecu s najmanjom težinom od 6 do 13 kg.

Stolić se s jednostavnim pritiskom pomakne prema sjedalici, otvara se uz pomoć gumba. Stolić za igranje je tako odmaknuta i dijete možete jednostavno uzeti iz sjedalice. Sjedalica za kupanje može se pohvaliti prekrasnom plavom bojom i originalnim francuskim dizajnom. Boje na sjedalici potiču dječju maštu i pozitivno utječu na svakog mališana. Na donjem dijelu sjedalice nalaze se usisne čašice, zahvaljujući čemu se djeca u sjedalici neće klizati, što sjedalicu čini stabilnom. Na jednostavan način možete ju s donje strane i ukloniti. Na stražnjoj strani dječje sjedalice je oznaka, do koje je preporučeno napuniti kadu za dijete.

Sa sjedalicom djeca će se izuzetno zabavljati. Iz velikog cvijeta voda će teći kao iz tuša u bazen s okretnim vodenim mlinom, od tamo pak opet u kadu. Jednako tako će se izvrsno zabavljati s plavim kitom, koji se kupa zajedno s njima. Sve to predstavlja izvrsnu igračku za svakog mališana, zahvaljujući čemu će kupanje biti ogromna zabava. Smoby je priznati francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika je čvrsta i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice, jer je baršunasta na dodir. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Dimenzije proizvoda iznose 42*34*25 cm.

Karakteristike

  • dodatak za kupanje bebe
  • nosivost 6-13 kg
  • ergonomski oblikovana sjedalica
  • 2 glavna dijela: sjedalica i stolić za igru
  • stolić za igru s kitom, cvijetom i bazenom s mlinom
  • usisne čašice za pričvršćivanje
  • iz izdržljive, baršunasto nježne plastike
  • kvalitetan francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije42*34*25 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.