Sjedalica za hranjenje za blizance Twin Highchair 2in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku veličine 42 cm i 4 dodatka od 24 mjes

Opis proizvoda

Sjedalica za hranjenje za lutke blizance iz linije Baby Nurse predstavlja izuzetnu igračku s kojom će se zabavljati sve djevojčice od 2. godine starosti. U sjedalici će udobno sjediti dvije lutke veličine 42 cm. Sjedalica za lutke proizvedena je u nježnoj pastelno ružičastoj i bijeloj boji, sa svojim dizajnom i francuskim izgledom očarati će sve djevojčice već na prvi pogled. Visoki naslon sjedalice pobrinuti će se da lutka ne ispadne van, uz pomoć stolića na sjedalici mamice će ih jednostavno nahraniti. Na donjem dijelu nalazi se prostrani pretinac gdje djeca mogu pospremiti svoja pomagala.

Sjedalicu možete sa stalka odložiti na tlo te će tako nastati originalna i prekrasna obostrana ljuljačka za obje lutke. Djevojčice se tako mogu zabavljati s dvije lutke istovremeno, ljuljati ih i istovremeno s njima komunicirati. Dio seta su i 4 dodatka, među kojima su 2 žličice i 2 tanjura. Zahvaljujući tome sjedalica a hranjenje za blizance izvrstan je poklon za braću i sestre, s njom će se igrati više djece zajedno i zajedno će smišljati različite zgode i scenarije za vrijeme njege lutaka. Na taj način razvijaju komunikacijske vještine, razvijaju fond riječi i istovremeno vježbaju finu motoriku. Dimenzije sjedalice za hranjenje su 48*34*58 cm. Lutke nisu dio paketa.

Francuski Smoby vodeći je francuski proizvođač vrhunskih dječjih igračaka. Igračke Smoby potiču razvoj dječje mašte, osvojiti će svakog mališana, zato su one najbolji poklon za vaše najmlađe. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije48*34*58 cm
Dimenzije pakiranja50*14*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.