Sjedalica za hranjenje Highchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby s 2 dodatka za lutku veličine 42 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Sjedalica za hranjenje Highchair Natur iz omiljene linije Baby Nurse, predstavlja izvrstan dodatak za igru s lutkom, koji će razveseliti sve djevojčice od 18. mjeseca starosti. Sjedalica je primjerena za lutku najveće veličine 42 cm. Prekrasan dizajn boja u pastelnim nijansama bijele i ružičaste u kombinaciji s francuskim dizajnom razveseliti će djecu već na prvi pogled. Visoki naslon na sjedalici pobrinuti će lutke stabilno sjediti i mamice će ih udobno hraniti sa stolića za jelo. Na prednjem dijelu sjedalice nalazi se igra obruča za nizanje, na donjem dijelu je praktičan prostor za pohranu, gdje djeca mogu odložiti različite dodatke i pomagala za lutke.

Za hranjenje lutke na raspolaganju su i plati tanjur i velika žlica. Sjedalica za hranjenje izrađena je od kvalitetne i čvrste umjetne mase, koja je istovremeno izdržljiva i ugodna na dodir. Dodatak za igru s lutkama izvrstan je poklon za djevojčice koje se vole igrati s lutkama, hraniti ih i brinuti se o njima. Igra s dječjom lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina, s njom će pridobiti osjećaj za odgovornost i približiti se svijetu odraslih. Dimenzije sjedalice za hranjenje lutke su 34*46*65 cm. Lutka nije dio paketa.

Francuski proizvođač Smoby vrhunski je proizvođač igračaka koje odlikuje poseban izgled i doprinose djetetovom svestranom razvoju. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije34*46*65 cm
Dimenzije pakiranja36*11*52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojasmeđa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.