Sjedalica za hranjenje High Chair 2in1 Mon Grand Poupon Corolle za lutku veličine 36-42 cm ružičasta

Opis proizvoda

Originalna sjedalica za hranjenje 2u1 za lutku High Chair 2in1 Mon Grand Poupon iz radionice francuske marke Corolle predstavlja izvrstan dodatak, koji ne smije nedostajati vašem djetetu prilikom igre s Corolle lutkom. Kao jedina e-trgovina na tržištu razveseliti ćemo vašu djecu ovom savršenom sjedalicom za lutku, koja ima potpuno uređene detalje i može se pohvaliti modernim dizajnom. Ova izvrsna sjedalica za hranjenje u ružičastoj boji namijenjena je igri s Corolle lutkama veličine 36-42 cm i zabavljati će djecu od 3. godine starosti. Sjedalica od prvoklasnih materijala može se koristiti na dva načina, zato djeci nikada neće dosaditi. Sjedalicu 2u1 Corolle djeca mogu koristiti kao visoku sjedalicu za hranjenje ili pak kao običnu stolicu sa stolićem. Zahvaljujući ovoj divnoj sjedalici Corolle lutka će brzo naučiti sjediti, a hranjenje će postati prava zabava.

Ova savršena sjedalica za hranjenje 2u1 Mon Grand Poupon Corolle podići će igru s lutkom na višu razinu i vašim mališanima osigurati puno izvrsnih doživljaja. Nevjerojatno uređeni detalji sjedalice Mon Grand poupon i prvoklasni materijali, ugodni na dodir, poboljšati će svaku igru s lutkom, koja razvija dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja u ranoj dobi je važna, jer djeca uz nju između ostaloga upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje djela. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas.

Karakteristike

  • sjedalica za hranjenje 2u1
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 3. godine starosti
  • detalji prilagođeni starosti djeteta
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*23*23 cm
Ukupna visina52 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojaružičasta
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.