Sjedalica za hranjenje High Chair Pink Corolle za lutku veličine 36-42 cm ružičasta

Opis proizvoda

Originalna sjedalica za hranjenje 2u1 za lutku High Chair Pink 2in1 Mon Grand Poupon Corolle, predstavlja izvrstan dodatak koji ne smije nedostajati vašoj djeci za vrijeme igre s Corolle lutkom. Kao jedina web trgovina na tržištu vašu ćemo djeci razveseliti ovom izuzetnom sjedalicom za lutku, koja ima savršeno dorađene detalje i može se pohvaliti modernim dizajnom. Ova izvrsna sjedalica za hranjenje u ružičastoj boji namijenjena je za igru s Corolle lutkom veličine 36-42 cm i zabavljati će djecu od 3. godine starosti. Sjedalicu od prvoklasnih materijala možete koristiti na dva načina, zato djeci nikada neće dosaditi. Sjedalicu 2u1 Corolle djeca mogu koristiti kao visoku sjedalicu za hranjenje ili kao klasičnu stolicu sa stolićem. Zahvaljujući ovoj prekrasnoj sjedalici Corolle lutka će brzo naučiti sjediti, a hranjenje će biti zabavno. 

Ova izuzetna sjedalica za hranjenje 2u1 High Chair Pink Corolle podići će igru s lutkom na višu razinu i vašim mališanima priuštiti mnoštvo izvrsnih doživljaja. Nevjerojatno dorađeni detalji sjedalice Mon Grand Poupon i prvoklasni materijali, koji su ugodni na dodir, obogatiti će svaku igru s lutkom koja razvija dječju maštu i komunikacijske vještine. Igre zanimanja važne su u ranoj dobi jer djeca s njima, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući velikoj količini dodataka Corolle, djeca svoje luke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle još od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjena je prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents' Choise Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa te stručnih žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir i pogled. U naručje svog mališana položite najbolju lutku na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • sjedalica za hranjenje 2u1
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 3. godine starosti
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije52*23*23 cm
Ukupna visina52 cm
Pogodno za lutku36-42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.