Sjedalica s didaktičkim stolićem Cosy Seat Little Smoby s tekstilnom navlakom i funkcijama za razvoj motorike od 6 mjes

Opis proizvoda

Sjedalica s didaktičkim stolićem Cosy Seat Little izvrsna je sjedalica na napuhavanje sa stolićem, koju će koristiti djeca već od 6. mjeseca starosti nadalje. Višenamjenska sjedalica za djecu na napuhavanje možete koristiti kao udobno uporište tijekom hranjenja, čitanja ili igre, jednako tako na raspolaganju je kutak za igru, koji stoji na tri noge. Dječja sjedalica s uporištima za ruke potiče zdravo i sigurno sjedenje, sastoji se i od mekane tekstilne navlake, koju po potrebi možete oprati.

Stolić za igru opremljena je didaktičkim igračkama, koje dobro razvijaju djetetovu finu motoriku, s njima otkrivaju nove boje i oblike i zabavljaju se satima. Mogu se veseliti skrivalici s klokanom, s kojim će naučiti mehanički vladati gumbima, kolani na drvu, rotirajućem ogledalu, igri s prekrivanjem, ogledalu i drugim izvrsnim dodacima. Didaktične igračke kod djece poboljšavaju prostorni vid, logično razmišljanje i jednako tako potiču razvoj mašte i izražavanja.

Sjedalicu i stolić za igru možete koristiti samostalno, s obzirom na potrebe djeteta. Dimenzije proizvoda iznose 66*70*42 cm. Smoby je priznati francuski proizvođač didaktičkih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Sve Smoby igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije66*70*42 cm
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.