Set za njegu lutke Nursery 3u1 Écoiffier stolić za previjanje sjedalica za hranjenje i kada s kahlicom od 18 mjes

Opis proizvoda

Set za njegu lutaka iz kolekcije Nursery, francuskog proizvođača Écoiffier, predstavlja izuzetan set igračaka za djevojčice od 18. mjeseca starosti koje se vole igrati s lutkama. Set za lutke u narančasto tirkiznoj kombinaciji boja i originalnim dizajnom očarati će svaku malu mamicu. Moderan 14-dijelni set sadrži pult za previjanje s vrtuljkom, pelenama, češljem i kahlicom, sjedalicom za hranjenje s pladnjem za jelo, žlicom, vilicama i bočicom s grijačem. Djeca će za kupanje koristiti praktičnu kadu s termometrom i dozatorom za sapun. 

Set igračaka za lutke lijepo je usklađen bojom i dizajnom i obogatiti će svaku dječju sobu. Set za njegu lutke djeci će omogućiti da se u potpunosti prepuste njezi svoje lutke u svako doba dana. S njim će se igrati na više načina, djevojčice će tako istražiti igru mamice, lutku će nahranitiokupatipreviti. Tako će se brže približiti svijetu odraslih i pridobiti osjećaj za odgovornost. Jednako tako, na taj način razvijaju svoju finu motoriku i komunikacijske vještine te uče čemu služe pojedini dodaci. Dodaci su izrađeni od kvalitetne i umjetne maste sa zaobljenim rubovima. Lutka nije dio paketa. 

Francuski proizvođač Écoiffier već godinama djeci donosi kvalitetne igračke koje ispunjavaju najviše europske standarde, zato su igračke marke Écoiffier primjerene i za najmlađu djecu. U svijetu, gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenima u Kini, ističe se francuski proizvođač s originalnim dizajnom, koji nastaje nadahnut najnovijim trendovima, te se tijekom izrade pridržava sigurnosnih standarda i nudi kvalitetu po konkurentnim cijenama. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije pakiranja60*40*53 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,53 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.